Rosen Octan sáčky—2x2ks

Rosen Octan sáčky 2+2 přináší okamžitou úlevu při mechanicky způsobených otocích a pohmožděninách, při poštípání hmyzem. Má adstringentní, chladivé a antiseptické účinky. Zabraňuje narůstání otoku. Neobsahuje olovo.

Cena vč. DPH
73 Kč
Dostupnost
skladem


PDK: 8594071960353 | Zbozi: 18103884

Popis produktu

Rosen Octan sáčky 2+2 přináší okamžitou úlevu při mechanicky způsobených otocích a pohmožděninách, při pošítání hmyzem. Má adstringentní, chladivé a antiseptické účinky.
Zabraňuje narůstání otoku. Neobsahuje olovo.

Účinné látky

Solutio alumini acetici malici

Užití

Granuláty pro příprvu roztoku k obkladům při mechanicky způsobených otocích a pohmožděninách, při poštípání hmyzem. Má adstringentní, chladivé, antiseptické účinky, zabraňuje narůstání otoku, má analgetický efekt, potencovaný použitím ledové vody.
Působní okamžitou úlevu. $
Příprava: Postupně rozpusťte obsah sáčku A a B ve 330 - 500 ml vody. Čerstvý roztok použijte k přípravě obkladů. Do roztoku namočíme látku a přiložíme na postižené místo.

Dávkování

Obklady Ize měnit dle potřeby.

Fakta

Octan je lety prověřený přípravek k obkladům na zhmožděniny a otoky. Je zachována jednoduchá příprava - rozpuštění suché směsi ve vodě. Je vhodný do každé lékárničky k okamžitému použití, působí okamžitou úlevu. Neobsahuje olovo.

Poznámka

Nepoužívejte roztok starší 24 hodin.

Složení

acid, PVP, talc, magnesium stearate.

Příbalový léták