Rosen Magnesium 300mg—20 perlivých pastilek

Perlivé pastilky pro správnou činnost nervového systému a svalů, pro stavbu chrupavek, kostí a zubů. Vhodné i pro diabetiky. Přispívá ke snížení míry únavy a vyčerpání. Přispívá k normální psychické činnosti.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 8594071960278 | Zbozi: 18141299

Popis produktu

Perlivé pastilky pro správnou činnost nervového systému a svalů, pro stavbu chrupavek, kostí a zubů. Vhodné i pro diabetiky. Přispívá ke snížení míry únavy a vyčerpání.
Přispívá k normální psychické činnosti.

Účinné látky

Hořčík
Draslík
Vitamin B6

Užití

Dostatek hořčíku je důležitý pro správnou činnost svalů a nervů, pro správnou stavbu chrupavek a kostí. Přispívá ke zdravým zubům. Při používání některých diuretik dochází k vyplavování horčíku z těla a spolu s ním je vyplavován i draslík, proto je tyto prvky třeba doplňovat.

Dávkování

1 perlivá pastilka denně.

Příznaky

Nedostatek hořčíku často pociťují sportovci, diabetici a lidé, kteří pijí příliš alkoholu.
Projevuje se podrážděností, nespavostí a náladovostí.

Fakta

Pastilky neobsahují cukr, proto jsou vhodné i pro diabetiky. Slazeno sukralózou.

Poznámka

Společnost RosenPharma, a.s. je ryze českou společností, která se již více než deset let zabývá technologií výroby tabletových forem a výrobou potravinových doplňků v rámci smluvního partnerství. V roce 2003 začala společnost RosenPharma realizovat také vlastní výrobní program založený na důkladné znalosti technologie výroby a léčivých vlastností přírodních produktů. Zásadní změna přišla v listopadu 2007, kdy se
RosenPharma stala farmaceutickou společností.
Údaje o firmě www.rosenpharma.cz

Příbalový léták