Rescue Night kapky na spaní—10 ml

Přináší úlevu a odpočinek po dnu plném stresu a radost z dobrého a klidného spánku. Sprej je kombinací květových esencí anglického lékaře a homeopata Dr.E.Bacha, které korespondují se širokou škálou emocionálních stavů.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 5000488104479 | Zbozi: 18111099

Popis produktu

Přináší úlevu a odpočinek po dnu plném stresu a radost z dobrého a klidného spánku.
Sprej je kombinací květových esencí anglického lékaře a homeopata Dr.E.Bacha, které korespondují se širokou škálou emocionálních stavů.

Užití

Je bezpečný, nenávykový, čistý přírodní produkt bez vedlejších účinků, přinášející komfortní úlevu při nespavosti, zklidňuje mysl a dovoluje tak tělu naplno se uvolnit v klidném a nepřerušovaném spánku.
Rescue Produkty podporují v těle člověka sebeléčivé síly, které se snižují právě prožívaným traumatem, vnitřním neklidem, strachem a úzkostí. Skála situací, ve kterých je vhodné tyto produkty používat je skutečně široká a proto se doporučuje nosit je u sebe v kabelce, autě, mít je po ruce i na pracovišti a samozřejmě — neměli by chybět v žádné domácí lékárničce. Přinášejí úlevu, vnitřní klid a harmonii v následujících situacích + šok, panika, nervové zhroucení, hádka, stres, zoufalství, duševní zmatek « strach ze zkoušek, nepříjemného rozhovoru, z cestování, z návštěvy lékaře, z uzavřeného prostoru, z výšek + při těžkém vnitřním i vnějším zranění, nehodách * při akutních bolestech, např.bolestech zubů * před i po operaci, u porodu + při nespavosti, nočních děsivých snech, také u dětí * jako stabilizační a podpůrný prostředek při různých terapiích

Dávkování

Před usunutím nebo dle potřeby 2 stříknutí přímo na jazyk.

Kontraindikace

Nejsou známy.

Vedlejší příznaky

Nejsou známy.

Složení

Kombinace originálních květových esencí : Impatiens(Netýkavka žlázonosná), Star of
Betlehem(Snědek okoličnatý), Cherry Plum(Slíva třešňová), Rock Rose(Devaterník penízkovitý), Clematis(Bílá lesní réva), White Chestnut(Bílý kaštan) v čiré pramenité vodě konzervované glycerinovým roztokem bez alkoholu, bez přídavku barviv, aditiv, sladidel a jiných cizorodých látek.

Příbalový léták