Fytopharma Melaton Tobolky pro dobrý spánek—30 tobolek

Tobolky s obsahem extraktů z léčivých rostlin s uklidňujícím účinkem. Užívají se při potížích s usínáním, kvalitou spánku a celkovém neklidu.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 8585022201007 | Zbozi: 18139279

Popis produktu

Tobolky s obsahem extraktů z léčivých rostlin s uklidňujícím účinkem. Užívají se při potížích s usínáním, kvalitou spánku a celkovém neklidu.

Účinné látky

Strobilus lupuli
Herba melissae
Herba lavandulae

Užití

Tobolky s obsahem rostlinných extraktů. Meduňka podporuje usínání a přispívá ke zdravému spánku, dobromysl má mírný sedativní efekt, který zlepšuje kvalitu spánku, levandule pomáhá snižovat napětí a přispívá k lepšímu spánku.

Dávkování

1— 2 tobolky denně, při potížích s usínáním užít cca hodinu před spaním. Spolknout celé, zapít malým množstvím tekutiny. Doporučené denní dávkování nepřekračujte.

Kontraindikace

Výrobek není určen pro děti do 12 let.

Vedlejší příznaky

Nejsou popsány.

Složení

Suchý extrakt z natě levandule, dobromysli, meduňky a šištic chmele.
Údaje o firmě
Fytopharma, a.s. Malacky vznikla v roce 2001 a úspěšně navázala na dlouholeté tradice v oblasti nákupu, zpracování, výroby a prodeje čajů a výrobků z léčivých rostlin, které se v Malackách datují již od první poloviny 20.století. Hlavní výrobní program představují bylinné čaje v nálevových sáčcích a sypané, doplňky stravy a kosmetické prostředky z léčivých rostlin. Sortiment doplňují ovocné a zelené čaje. Společnost v roce 2008 získala certifikát manažerství kvality podle normy ISO EN 9001:2001. www.fytopharma.sk

Příbalový léták