Rakytník olej 100%—50 ml

100% rakytníkový olej lisovaný za studena je významný svým obsahem nenasycených mastných kyselin, karotenoidů, a dalších biologicky aktivních látek.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 8594062351467 | Zbozi: 18108668

Popis produktu

100% rakytníkový olej lisovaný za studena je významný svým obsahem nenasycených mastných kyselin, karotenoidů, a dalších biologicky aktivních látek.

Účinné látky

Rakytníkový olej 100%
Vitamin E - tokoferol

Užití

Rakytník přispívá k přirozeným obranným reakcím organismu, podporuje imunitní systém.
Příznivě © ovlivňuje aktivitu trávicího traktu, povzbuzuje metabolismus, © posiluje kardiovaskulární systém. Pomáhá udržovat funkce sliznic oka, úst i pochvy (i při jejich sušším stavu) a normální stav a kvalitu kůže. Vitamin E přispívá k ochraně buněk před oxidačním stresem.

Dávkování

1 čajová lžička 1- 3x za den (tj. 5 - 15 ml), nejlépe před jídlem.

Příznaky

Oslabený organismus, narušená imunita, dlouhotrvající únava, podrážděný trávicí systém, narušené sliznice trávicího traktu.

Prevence

Při pravidelném užívání chrání sliznice trávicího traktu před podrážděním.

Fakta

Rakytníkový olej má velmi blahodárné účinky na sliznice trávicího traktu.

Složení

Rakytník řešetlákový 100 % olej ze semen (obsah karotenoidů 300mg/100g)
Přídatná látka: alfa-tokoferol 500 mg (vitamin E, antioxidant) ve 100 ml výrobku, tj. 25 mg v denní dávce 5 ml oleje (odpovídá 250 % referenční výživové hodnoty).
Údaje o firmě
Společnost Virde, s.r.o. je moderní a dynamická výrobně - obchodní společnost, která se specializuje na vývoj, výrobu a prodej doplňků stravy a prostředků tzv. léčebné kosmetiky. Snaží se zlepšit kvalitu života poskytováním vysoce kvalitních výrobků, přednostně na přírodní bázi, které si získaly své spokojené zákazníky nejen v ČR, aleiv
SR, Polsku, Maďarsku a na Ukrajině.

Příbalový léták