Rakytník řešetlákový 100% šťáva—500 ml

EkoMedica Rakytník 100 % šťáva je získávána z plodů rakytníku, obsažené látky jsou díky šetrnému způsobu výroby uchovány v maximálně v přirozeném stavu. Šťáva je ve směsi s výtažkem z plodu camu camu.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 2927615 | Zbozi: 18111010

Popis produktu

EkoMedica Rakytník 100 % šťáva je získávána z plodů rakytníku, obsažené látky jsou díky šetrnému způsobu výroby uchovány v maximálně v přirozeném stavu. Šťáva je ve směsi s výtažkem z plodu camu camu.

Účinné látky

Stáva z rakytníku řešetlákového
Camu camu

Užití

Rakytník přispívá k přirozeným obranným mechanismům organismu, podporuje imunitní systém. Posiluje srdeční činnost, podporuje metabolismus a aktivitu střevního traktu.
Pomáhá udržovat kůži v normálním stavu. Příznivě působí na funkci sliznic oka a ústní dutiny při jejich sušším stavu.

Dávkování

25 ml 1-2 x denně, minimálně 30 minut před jídlem.
Balení obsahuje odměrný kalíšek - 25 ml.

Příznaky

Oslabená obranyschopnost, nedostatečné zásobení vitamíny, zhoršená funkce střevního traktu, narušení struktury kůže a sliznic, oslabená srdeční činnost, zvýšená a přetrvávající únava a vyčerpání.

Prevence

Při dlouhodobém užívání pomáhá udržovat normální stav a funkci základních fyziologických systémů, odolnost a obranyschopnost organismu.

Kontraindikace

Ojedinělá přecitlivělost na některou složku přípravku, těhotenství a kojení.

Fakta

EkoMedica Rakytník 100 % šťáva je získávána z plodů rakytníku nejmodernějším způsobem výroby. Produkt je stabilizován pouze pasterizací, neobsahuje přídavky cukrů ani chemické konzervanty. Šťáva je proto určena co nejširšímu spektru konzumentů.

Poznámka

Plod rakytníku vyniká příznivým obsahem karotenů, nenasycených mastných kyselin, vitaminů a antioxidančně působících látek.

Složení

Šťáva z plodů rakytníku řešetlákového 100 % 50 ml, standardizovaný extrakt z plodů camu-camu 75 mg v denní dávce 50 ml výrobku.
Údaje o firmě
EkoMedica Czech, s.r.o. je mladá, rychle se rozvíjející společnost, která se specializuje na výrobu a prodej doplňků stravy na přírodní bázi. V sortimentu má zejména přípravky s obsahem přírodních šťáv z ovoce a léčivých rostlin. Snaží se vyplňovat mezeru na trhu s přírodními doplňky stravy, její výrobky jsou nejvyšší kvality.

Příbalový léták