Rakytníček veganské želé Divoké ovoce—90 ks

Nové veganské želé RAKYTNÍČEK Trpaslíci divoké ovoce obsahují účinnou látku rakytník a směs ovocných koncentrátů a vitaminy.

Cena vč. DPH
229 Kč
249 Kč
Dostupnost
skladem

PDK: 3853430 | Zbozi: 18133105

Popis produktu

Nové veganské želé RAKYTNÍCEK Trpaslíci divoké ovoce obsahují účinnou látku rakytník a směs ovocných koncentrátů a vitaminy.

Užití

Nové veganské želé RAKYTNÍČEK Trpaslíci divoké ovoce obsahují účinnou látku rakytník a směs ovocných koncentrátů a vitaminy.
Rakytník řešetlákový je vhodný na podporu obranyschopnosti organizmu, pomáhá snižovat únavu, podporuje činnost srdce a trávicího traktu, pomáhá udržovat zdravou pokožku.
Biotin přispívá k normální činnosti nervové soustavy a k normálnímu energetickému metabolizmu. Přispívá k udržení normálního stavu sliznic, pokožky a vlasů.
Vitamin B12 přispívá k normální funkci imunitního systému, přispívá k normální tvorbě červených krvinek. Přispívá ke snížení míry únavy a vyčerpání a k normální psychické činnosti.

Dávkování

3x denně 1 rakytníček rozžvýkat a spolknout.
Není vhodné pro děti do 3 let.
Ukládejte mimo dosah dětí.
Nepřekračujte denní doporučenou dávku.
Není náhradou vyvážené a pestré stravy a zdravého životního stylu.
Uchovávejte v suchu a temnu do 25 C.
Chraňte před slunečním zářením.
Případná změna barvy neovlivňuje kvalitu přípravku.
Vhodné pro celiaky, těhotné a kojící ženy.

Složení

Cukr; glukózový sirup; voda; kukuřičný škrob; směs ovocných koncentrátů z hroznového vína, pomeranče, jablka, mandarinky, grapefruitu, mučenky (maracuja) a citrónu; pyré z meruňky, broskve, manga, nektarinky, banánu, guavy; regulátor kyselosti: kyselina citrónová; sušená rakytníková šťáva 1%; mix divokého ovoce (extrakt z malin, borůvek, brusinek, černého rybízu, arónie a klikvy) 0,4 %; koncentrát šťávy černé mrkve; přírodní aroma malina; lešticí směs (kokosový rostlinný olej, lešticí látka: karnaubský vosk); vitamíny: kyselina L-askorbová, DL-alfa-tokoferyl| acetát, D-pantothenát vápenatý, biotin, pyridoxin hydrochlorid, riboflavin, thiamin hydrochlorid, kyselina pteroylmonoglutamová, kyanokobalamin.
Údaje o firmě https://www.terezia.eu/

Příbalový léták