Quixx soft—nosní sprej 30ml

Zdravotnický prostředek

Quixx soft je přírodní izotonický nosní sprej s obsahem vody z Atlanského oceánu a s přídavken Aloe vera. Sprej pomáhá obnovit funkce nosu a zlepšuje dýchání nosem.

Cena vč. DPH
99 Kč
149 Kč
Dostupnost
skladem


PDK: 2647494 | Zbozi: 18105144

Popis produktu

Ouixx soft je přírodní izotonický nosní sprej s obsahem vody z Atlanského oceánu a s přídavken Aloe vera. Sprej pomáhá obnovit funkce nosu a zlepšuje dýchání nosem.

Účinné látky

Přírodní mořská voda

Užití

Ouixx soft slouží ke každodenní péči o nos, jako podpůrný prostředek při prevenci nosních příznaků nachlazení, jako úleva pro vysušenou či bolavou nosní sliznici, jako podpůrná léčba rýmy a zánětu nosních dutin, jako pomoc pro děti, které se ještě neumí vysmrkat.

Dávkování

Děti od 6 měsíců do 5 let - 1 vstřik do každé nosní dírky až 4x denně. Děti starší 6 let a dospělí - 1-3 vstřiky do každé nosní dírky několikrát denně, podle potřeby. Sejměte víčko a několikrát stlačte pumpičku, dokud se nezačne tvořit jemná mlha. Potom vložte trysku do nosní dírky a stlačte manžetu po obou stranách trysky. Po každém použití vyčistěte trysku a nasaďte víčko.

Příznaky

Ucpaný nos, nachlazení, chřipka, alergie.

Kontraindikace

Nejsou známy.

Vedlejší příznaky

Nejsou známy.

Fakta

Ouixx, nosní spray obsahuje pouze přírodní složky, není návykový a neobsahuje konzervační činidla. Je bezpečný při dlouhodobém používání a i při těhotenství a kojení.

Poznámka

Spotřebujte do 6 měsíců od otevření lahvičky.

Složení

Přírodní mořská voda, čištěná voda.
Údaje o firmě
Společnost BERLIN-CHEMIE je v rámci světové skupiny MENARINI GROUP zodpovědná za aktivity ve více než 30 zemích střední a východní Evropy a střední
Asie. Ve většině těchto zemí společnost spravuje pobočky či zastoupení. Naším záměrem je ve výše uvedených oblastech pomocí našich výrobků a know- how přispívat k řešení složité problematiky zdravotnické péče. Za tímto účelem si společnost
BERLIN-CHEMIE v mnoha zemích vytvořila řadu partnerství na nejrůznější úrovních.
Garantem jsou místní zaměstnanci. Vysoce motivovaní a perfektně školení, spoléhají při registraci a marketingu jak na zcela nové produkty od výzkumného oddělení společnosti
MENARINI, tak na tradiční, zavedené léky.
Wwww-berlin-chemie.cz

Příbalový léták