Prezervativ Durex Feel Intimate—12 ks

Zdravotnický prostředek

Kondomy pro velmi intenzivní sexuální zážitek obou partnerů. Tenké kondomy s extra lubrikací pro hladší pocit. Poskytují intenzivnější prožitek při milování pro oba partnery. Průhledné kondomy z přírodního kaučukového latexu.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 3134674 | Zbozi: 18132624

Popis produktu

Kondomy pro velmi intenzivní sexuální zážitek obou partnerů. Tenké kondomy s extra lubrikací pro hladší pocit. Poskytují intenzivnější prožitek při milování pro oba partnery.
Průhledné kondomy z přírodního kaučukového latexu.

Užití

Ochrana před početím, HIV, sexuálně přenosnými chorobami. Průhledné, lubrikované kondomy s rezervoárkem. Jedině kondomy pomáhají bránit šíření sexuálně přenosných chorob včetně HIV, pokud jsou používány správně a vždy. Jsou spolehlivou metodou zabránění početí při správném a důsledném používání. Mohou pomoci chránit ženy před rakovinou pochvy.
Vždy se řiďte instrukcemi uvedenými v letáčku, který najdete v krabičce s kondomy. Než kondom použijete, zkontrolujte datum spotřeby, uvedeno na balíčku kondomu. Opatrně odtrhněte zoubkovanou stranu folie tak, abyste při tom nepoškodili vložený kondom.
Opatrně ho vyjměte. Pozor na poškození kondomu nehtem nebo ostrými předměty, jako například prstenem či piercingem.

Dávkování

Prezervativ je určen pro jednorázové použití. Použitý kondom nesplachujte do toalet, mohl by ucpat odpad. Vyhoďte jej do odpadkového koše tak, aby nedošlo k ohrožení třetích osob.

Prevence

Pokud je kondom řádně používán, snižuje riziko otěhotnění či nákazy pohlavními chorobami na minimum. Je nejspolehlivějším způsobem ochrany před virem HIV a ostatními sexuálně přenosnými chorobami. Učinek jakékoli antikoncepce není stoprocentní.
Údaje o firmě
Wwww.durex.cz

Příbalový léták