PET Health Care Fyto Obojek Fortepro psy a kočky

Fyto obojek FORTE pro kočky a psy je na bázi přírodní látky geraniol s obsahem 5 g/kg s výraznou účinností proti blechám (Ctenocephalides felis) a klíšťatům (Ixodes ricinus). Působí repelentně a navíc klíšťata i blechy dehydratuje, vysuší.

Cena vč. DPH
485 Kč
Dostupnost
skladem

PDK: 3584928 | Zbozi: 18129195

Popis produktu

Fyto obojek FORTE pro kočky a psy je na bázi přírodní látky geraniol s obsahem 5 g/kg s výraznou účinností proti blechám (Ctenocephalides felis) a klíšťatům (Ixodes ricinus).
Působí repelentně a navíc klíšťata i blechy dehydratuje, vysuší.

Užití

Fyto obojek FORTE pro kočky a psy je na bázi přírodní látky geraniol s výraznou účinností proti blechám (Ctenocephalides felis) a klíšťatům (Ixodes ricinus). Působí repelentně a navíc klíšťata i blechy dehydratuje, vysuší.

Dávkování

Obojek pro psy a kočky nasaďte zvířeti na krk. Přebytečný kus obojku odstřihněte a ponechte v pelíšku nebo na místě, kde se zvíře nejvíce zdržuje. Zamezte však, aby mohlo zvíře obojek žvýkat. Zkontrolujte, zda je obojek na krku zvířete dostatečně volný, aby ho neškrtil, ale přitom se dotýkal kůže. Průběžně kontrolujte stav a usazení obojku na krku zvířete. ÚČINNOST: Po vyjmutí z obalu po dobu až 3 měsíců. Účinná látka se postupně uvolňuje póry obojku do srsti a kůže zvířete. Namočení nebo zvlhnutí obojku nezkracuje dobu působení.

Příbalový léták