PHARMEDIS mýdlo s nanostříbrem a kaolinem—500 ml

Zdravotnický prostředek

Pharmedis mýdlo s nanostříbrem a kaolinem díky výjimečnému složení pomáhá při zánětech, vyživuje a regeneruje pokožku. Zklidňuje, vyhlazuje a mineralizuje pokožku a zároveň zlepšuje přirozenou obranyschopnost. Pokožku nevysušuje.

Cena vč. DPH
273 Kč
Dostupnost
skladem 5 ks

PDK: 3147130 | Zbozi: 18117014

Popis produktu

Pharmedis mýdlo s nanostříbrem a kaolinem díky výjimečnému složení pomáhá při zánětech, vyživuje a regeneruje pokožku. Zklidňuje, vyhlazuje a mineralizuje pokožku a zároveň zlepšuje přirozenou obranyschopnost. Pokožku nevysušuje.

Užití

Mýdlo je určeno pro každodenní mytí pokožky obličeje a celého těla. Výhradně pro zevní použití. Výrobek je vhodný pro děti od 3 let, mládež a dospělé jedince s citlivou pokožkou náchylnou na alergie a podráždění. Vhodné pro normální, mastnou a smíšenou pokožku.

Dávkování

Vhodné pro každodenní použití.

Příznaky

Pharmedis mýdlo s nanostříbrem a kaolinem je přírodní mýdlo určené pro každodenní péči o celé tělo. Díky výjimečnému složení pomáhá při zánětech, vyživuje a regeneruje pokožku. Zklidňuje, vyhlazuje a mineralizuje pokožku a zároveň zlepšuje přirozenou obranyschopnost. Jemně čistí a odstraňuje mrtvé kožní buňky a lehce zužuje póry.
Pokožku nevysušuje. Mírní podráždění u osob scitlivou pokožkou a s dispozicemi k atopii a atopickým ekzémům, snižuje pocení a pocit přemaštění seboroické pokožky.
Díky synergickému působení hlavních složek je mýdlo účinné především při prevenci, zamezuje a mírní kožní choroby a pomáhá také při léčbě kožních nemocí.

Příbalový léták