Lactovit Lactourea Sprchový gel regenerační—500 ml

Sprchové gely Lactovit využívají blahodárných účinků mléka na lidskou pokožku. To jí dodává bílkoviny a přírodní živiny, má důležité regenerační a ochranné vlastnosti.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 3604296 | Zbozi: 18132507

Popis produktu

Sprchové gely Lactovit využívají blahodárných účinků mléka na lidskou pokožku. To jí dodává bílkoviny a přírodní živiny, má důležité regenerační a ochranné vlastnosti.

Užití

"Sprchové gely Lactovit využívají blahodámých účinků mléka na lidskou pokožku. To jí dodává bílkoviny a přírodní živiny, má důležité regenerační a ochranné vlastnosti.
Pleťová kosmetika Lactovit přináší krémovou a jemnou péči bez parabenů. Produkty nejsou testované na zvířatech, mají velice příjemnou vůni a jsou pH neutrální.
Lactovit zajišťuje správnou rovnováhou všech důležitých složek v pokožce. Navíc díky obsahu unikátních mléčných mikrokapslí Lactosomas účinkuje přesně tam, kde to pokožka nejvíce potřebuje. Proaktivně vyživuje a hydratuje pleť ve všech 3 vrstvách.
Výsledkem je viditelně hebčí, pružnější a hladší pokožka.
Lactovit Lactourea je ideální volbou pro péči o suchou a velmi suchou pokožku, která je doporučována i dermatology. Sprchový gel je obohacený o 10 % Lactourey, kombinaci kyseliny mléčné a čisté urey - dvou jedinečných ingrediencí, které dodávají maximální hydrataci a obnovují pokožku. Kyselina mléčná je přirozený hydratační faktor, pomáhá jí udržovat ochranný kyselý kožní plášť, má antibakteriální a protizánětlivé účinky. Čistá urea je pokožce vlastní látka, která se nachází ve svrchních vrstvách. Každodenním používáním hydratačních přípravků s ureou tak dochází k účinné rehydrataci pleti."

Dávkování

dle potřeby

Příbalový léták