Panzynorm FORTE-N 20000U—30 tablet

Humánní léčivý přípravek

Panzynorm forte_N obsahuje základní trávicí enzymy (lipázu, amylázu, proteázu) a napomáhá zlepšení i zrychlení zažívání stravy bohaté na tuky a bílkoviny, zabraňuje trávicím poruchám i nepříjemným pocitům. Čtěte pozorně příbalový leták.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 2073949 | Zbozi: 18142337

Popis produktu

Panzynorm forte N obsahuje základní trávicí enzymy (lipázu, amylázu, proteázu) a napomáhá zlepšení i zrychlení zažívání stravy bohaté na tuky a bílkoviny, zabraňuje trávicím poruchám i nepříjemným pocitům. Čtěte podrobně příbalový leták.

Účinné látky

Pankreatické enzymy

Užití

Panzynorm forte-N představuje skvělou volbu, jak nepříjemným pocitům předejít či je zmírnit. Optimální kombinace a obsah enzymů zajišťují efektivní a rychlé zažívání. Dále je Panzynorm forte-N doporučován před použitím diagnostických metod (rentgen, ultrazvuk) pro omezení střevní plynatosti způsobené poruchami trávení. Kromě toho s uvedený preparát doporučuje užívat po prodělané pankreatitidě. Lipáza napomáhá trávení tuků, amyláza — sacharidů, proteáza — bílkovin.

Dávkování

Doporučené dávkování je 3x denně společně s hlavními jídly (snídaně, oběd, večeře) po 1 tabletě a v případě nutnosti užívat i při menších jídlech. Dávkování by mělo být upravováno podle individuálních potřeb pacienta.

Kontraindikace

Nejsou známy.

Vedlejší příznaky

Nejsou známy.

Fakta

Po vydatném příjmu potravin se často objevuje pocit těžkosti, nadýmání, může se objevit říhání a škytání. Pokud byl požit navíc ještě alkohol, uvedené příznaky se objeví zřetelněji a budete se cítit ještě hůř.
Po požití nadměrného množství potravy , bohaté na tuky a bílkoviny, slinivka břišní nestačí vyprodukovat dostatečné množství enzymů nutných pro rozštěpení stravy při trávení. Proto při nadbytku tuků a bílkovin enzymy (lipáza, amyláza, proteáza) uvolňované slinivkou břišní nemohou takové „pochoutky“ zvládnout.

Složení

20 000 IU lipázy, 12 000 IU amylázy, 900 IU proteázy.
Údaje o firmě
Krka, d.d., Novo mesto v současnosti patří mezi přední farmaceutické společnosti ve střední a východní Evropě. Naše obchodní operace jsou © zaměřeny na farmaceuticko-chemické aktivity, které vedle produkce a prodeje léčivých přípravků pro humánní použití zahrnují rovněž výrobu a prodej veterinárních produktů, přípravků pro samoléčbu a kosmetických přípravků. Naše poslání - Žít zdravý život — uskutečňujeme prostřednictvím široké škály našich výrobků a služeb, investicemi do lidí a životního prostředí, prostřednictvím mecenášství a sponzorství.
Wwww.krka.biz/cz

Příbalový léták