Ovulační test FertilControl Light Donna

Zdravotnický prostředek

Ovulační tester Donna na bázi mikroskopu, pro opakované používání, ve velikosti rtěnky. Do 5 minut s 98% přesností stanoví plodné období ženy v menstruačním cyklu. Stačí nanést sliny na ochranné víčko.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 8033109320016 | Zbozi: 18116398

Popis produktu

Ovulační tester Donna na bázi mikroskopu, pro opakované používání, ve velikosti rtěnky.
Do 5 minut s 98% přesností stanoví plodné období ženy v menstruačním cyklu. Stačí nanést sliny na ochranné víčko.

Užití

Ovulační tester Donna je malý ruční mikroskop, podle kterého s pomocí slin zjistíte Vaše plodné období v menstruačním cyklu. Ovulační období u ženy trvá asi 3 dny, 6 dní se považuje za období možného otěhotnění. Studie prokázaly, že tento postup je jednou z nejspolehlivějších metod zjišťování plodnosti.
Můžete tak snadno zjistit Vaše plodné dny pro početí, nebo naopak využít ovulační test jako antikoncepci, pro dny, kdy se žena musí chránit před početím (zvlášť vhodný pro ženy, které nemohou nebo nechtějí používat hormonální antikoncepci). * bezpečný, jednoduché použití * malý a diskrétní, vždy po ruce, vejde se do každé kabelky * permanentní použití (na rozdíl od jednorázového použití ovulačních proužků).

Dávkování

Používat dle potřeby, během ovulačního cyklu doporučeno používat i několikrát denně.

Kontraindikace

Ovulační test Donna není vhodný pro ženy těsně před menopauzou, ženy, které užívají hormonální antikoncepci nebo pro ženy, které se podrobují hormonální léčbě.

Fakta

Návod k použití

ochranného sklíčka odstraňte folii. naneste sliny ( bez bublinek ), Nechte zaschnout cca 5 minut. Vložte zpět do testeru. Vypínačem na spodní části zapněte světlo. Přiložte oko k testeru a pozorujte výsledek. Výsledek porovnejte s obrázky na obalu/ návodu.
Údaje o firmě
Výhradní dovozce: Adiel s.r.o.

Příbalový léták