Ovulační test Comfort Proužek—6ks + 2ks TT zdarma

Zdravotnický prostředek

Jednorázový LH test je rychlý ovulační test určený k sebetestování. Slouží ke zjištění přítomnosti LH hormonu (luteinizační hormon), k jehož zvýšenému vylučování dochází 24 až 48 hodin před ovulací.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 2787704 | Zbozi: 18116328

Popis produktu

Jednorázový LH test je rychlý ovulační test určený k sebetestování. Slouží ke zjištění přítomnosti LH hormonu (luteinizační hormon), k jehož zvýšenému vylučování dochází 24 až 48 hodin před ovulací.

Užití

Pro zjištění termínu ovulace a vhodného dne k početí. Test se provádí z moči.Pomocí ovulačního testu lze určit termín ovulace s vysokým stupněm spolehlivosti. Je to účinný nástroj, který Vám pomůže zvýšit pravděpodobnost otěhotnění, neboť určí období nejvhodnější k pohlavnímu styku, při němž může dojít k oplodnění vajíčka Vyšetření je třeba provádět každý den v odobobí předpokládané ovulace. Rozhodující je abychom zaznamenali den kdy ještě test není pozitivní a první den, kdy již je test pozitivní. Test může být pozitivní více dnů po sobě, ale rozhodující je den, kdy test byl pozitivní poprvé v daném menstruačním cyklu.Pokud neznáte délku svého cyklu, začněte testovat 11 dní od prvního dne krvácení, protože průměrná délka cyklu je 28 dní. Provádějte vždy 1 test každý den po dobu 5 dní nebo dokud není test pozitivní. V případě, že hned první test je pozitivní, začněte v příštím období s testováním dříve.

Dávkování

Test je jednorázový, určen k sebetestování.

Kontraindikace

Není

Vedlejší příznaky

Nejsou

Poznámka

Kvalita testu je určena citlivostí a stabilitou. Zvýšená hladina LH hormonu spouští ovulaci, tj. proces, při němž dochází u zdravých žen periodicky k uvolnění vajíčka z vaječníku. LH test je spolehlivý způsob zjišťování ovulace. K testu nepoužívejte vzorky ranní moči, neboť hladina LH se projeví v moci až během dne. Nejlepší čas k odběru moči je od 10 do 20 hodin. Moč odebírejte každý den ve stejnou dobu a asi 2 hodiny před odběrem moči omezte příjem tekutin, zředěný vzorek moči by mohl ovlivnit výsledek testu. Toto bohužel není v návodu, jehož znění je zpracované ES reprezentantem a je pro nás závazné. Ovulace nastane za 24-48 hodin po pozitivním výsledku testu. Pokud se snažíte otěhotnět, je uvedené časové rozpětí nejvhodnější dobou pro pohlavní styk, tj. od uplynutí 24 hodin po provedení testu do 48 hodin po provedení testu.

Složení

Testovací proužek. Balení obsahuje 6 ovulačních testů. Zdarma přiloženy 2 ks těhotenského testu k včasné diagnóze otěhotnění.
Údaje o firmě
Firma PERCOM spol. s r.o. má v prodeji zdravotnických prostředků již více jak 20ti letou tradici. Kvalitu si vždy samy pečlivě ověřujeme před uvedením výrobku na trh.

Příbalový léták