Oscillococcinum—granule 30x1g

Humánní léčivý přípravek

OSCILLOCOCCINUM je homeopatický léčivý přípravek užívaný tradičně v homeopatii k prevenci a léčbě chřipkových stavů, jako jsou např. horečka, zimnice, bolest hlavy, únava a bolesti svalů. Čtěte pozorně příbalový leták.

Cena vč. DPH
649 Kč
749 Kč
Dostupnost
skladem


PDK: 2590652 | Zbozi: 18104907

Popis produktu

OSCILLOCOCCINUM je homeopatický léčivý přípravek užívaný tradičně v homeopatii k prevenci a léčbě chřipkových stavů, jako jsou např. horečka, zimnice, bolest hlavy, únava a bolesti svalů. Čtěte podrobně příbalový leták.

Účinné látky

Anas barbariae, hepatis et cordis extractum 200 K

Užití

Orální podání. Celý obsah jednodávkového obalu nechat rozpustit pod jazykem.
U dětí do 2 let rozpustit celý obsah jednodávkového obalu v malém množství vody.

Dávkování

Dospělí, dospívající a děti: - preventivně v období zvýšeného výskytu chřipkových stavů se užívá 1 dávka 1x týdně. - co nejdříve při prvních příznacích chřipkových stavů se užívá 1 dávka 3x denně po dobu 1 až 3 dnů.

Kontraindikace

Neužívejte přípravek OSCILLOCOCCINUM jestliže jste alergický(á) na léčivou látku nebo na kteroukoli další složku tohoto přípravku.

Vedlejší příznaky

Neočekávají se žádné nežádoucí účinky.

Složení

Léčivou látkou v 1 dávce (1 g granulí) je:
Anas barbariae, hepatis et cordis extractum 200 K ... 0,01 ml
Pomocnými látkami jsou: sacharóza, monohydrát laktózy.
Údaje o firmě
Společnost BOIRON je největším světovým výrobcem homeopatických léčivých přípravků. Je důležitým centrem výzkumu a vývoje a podporuje rozvoj homeopatie jako součásti moderní medicíny. Vedle homeopatických léčiv, které tvoří převážnou část její nabídky, vyrábí také tradiční rostlinné léčivé přípravky, doplňky stravy nebo kosmetické přípravky. Hlavní sídlo společnosti a dvě největší výrobní místa jsou ve Francii, v okolí
Lyonu. Mezinárodní rozvoj společnosti zajišťuje 18 oblastních poboček. Přípravky společnosti BOIRON jsou k dispozici v 80 zemích světa. Více informací na www.boiron.cz.

Příbalový léták