Homeovox Boiron—60 tablet

Humánní léčivý přípravek

HOMEOVOX je homeopatický léčivý přípravek užívaný tradičně v homeopatii k léčbě potíží s hlasem, jako je např. ztráta hlasu, chrapot nebo únava hlasivek. Čtěte pozorně příbalový leták.

Cena vč. DPH
189 Kč
Dostupnost
skladem


PDK: 3352713050429 | Zbozi: 18100922

Popis produktu

HOMEOVOX je homeopatický léčivý přípravek užívaný tradičně v homeopatii k léčbě potíží s hlasem, jako je např. ztráta hlasu, chrapot nebo únava hlasivek. Čtěte podrobně příbalový leták.

Užití

Orální podání. Tablety nechat rozpustit pod jazykem.

Dávkování

Dospělí, dospívající a děti od 6 let: 2 tablety rozpustit v ústech 3-6x denně. Interval prodlužovat v závislosti na zlepšení.

Kontraindikace

Neužívejte přípravek HOMEOVOX jestliže jste alergický(á) na léčivé látky nebo na kteroukoli další složku tohoto přípravku.

Vedlejší příznaky

Neočekávají se žádné nežádoucí účinky.

Složení

Léčivými látkami v jedné sublingvální tabletě jsou:
Aconitum napellus 3 CH
Arum triphyllum 3 CH
Belladonna 6 CH
Bryonia 3 CH
Calendula officinalis 6 CH
Euspongia officinalis (Spongia tosta) 6 CH
Ferrum phosphoricum 6 CH
Hepar sulfuris calcareum (Hepar sulfur) 6 CH
Hydrargyri aminochloridum (Mercurius solubilis) 6 CH
Kalii dichromas (Kalium bichromicum) 6 CH
Populus candicans 6 CH
Pomocnými látkami jsou: sacharóza, monohydrát laktózy, kukuřičný škrob, magnesium-stearát, arabská klovatina, želatina, mastek, bílý vosk, karnaubský vosk.
Údaje o firmě
Společnost BOIRON je největším světovým výrobcem homeopatických léčivých přípravků. Je důležitým centrem výzkumu a vývoje a podporuje rozvoj homeopatie jako součásti moderní medicíny. Vedle homeopatických léčiv, které tvoří převážnou část její nabídky, vyrábí také tradiční rostlinné léčivé přípravky, doplňky stravy nebo kosmetické přípravky. Hlavní sídlo společnosti a dvě největší výrobní místa jsou ve Francii, v okolí
Lyonu. Mezinárodní rozvoj společnosti zajišťuje 18 oblastních poboček. Přípravky společnosti BOIRON jsou k dispozici v 80 zemích světa. Více informací na
Wwww.boiron.cz.

Příbalový léták