Coryzalia—40 tablet

Humánní léčivý přípravek

CORYZALIA je homeopatický léčivý přípravek užívaný tradičně v homeopatii k léčbě rýmy a nachlazení, které se projevují např. výtokem z nosu, kýcháním, pocitem ucpaného nosu a slzením. Čtěte pozorně příbalový leták.

Cena vč. DPH
165 Kč
Dostupnost
skladem


PDK: 3352713156862 | Zbozi: 18100901

Popis produktu

CORYZALIA je homeopatický léčivý přípravek užívaný tradičně v homeopatii k léčbě rýmy a nachlazení, které se projevují např. výtokem z nosu, kýcháním, pocitem ucpaného nosu a slzením. Čtěte podrobně příbalový leták.

Užití

Orální podání.

Dávkování

Dospělí, dospívající a děti od 6 let:
Jednu tabletu rozpusťte v ústech každou hodinu od prvních příznaků nemoci. Interval prodlužovat v závislosti na zlepšení. Denní dávka nemá překročit 8 tablet.

Kontraindikace

Neužívejte přípravek CORYZALIA jestliže jste alergický(á) na léčivé látky nebo na kteroukoli další složku tohoto přípravku.
Z důvodu možného rizika vdechnutí tablety se přípravek CORYZALIA nemá používat u dětí ve věku do 6 let.

Vedlejší příznaky

Zádné nežádoucí účinky se neočekávají.

Složení

Léčivými látkami v jedné obalené tabletě (300 mg) jsou:
Allium cepa 3 CH ... 0,333 mg
Belladonna 3 CH ... 0,333 mg
Sabadilla 3 CH ... 0,333 mg
Gelsemium 3 CH ... 0,333 mg
Kalium bichromicum 3 CH ... 0,333 mg
Pulsatilla 3 CH ... 0,333 mg
Pomocnými látkami jsou: sacharóza, mastek, arabská klovatina, magnesium-stearát, želatina, bílý vosk, karnaubský vosk.
Údaje o firmě
Společnost BOIRON je největším světovým výrobcem homeopatických léčivých přípravků. Je důležitým centrem výzkumu a vývoje a podporuje rozvoj homeopatie jako součásti moderní medicíny. Vedle homeopatických léčiv, které tvoří převážnou část její nabídky, vyrábí také tradiční rostlinné léčivé přípravky, doplňky stravy nebo kosmetické přípravky. Hlavní sídlo společnosti a dvě největší výrobní místa jsou ve Francii, v okolí
Lyonu. Mezinárodní rozvoj společnosti zajišťuje 18 oblastních poboček. Přípravky společnosti BOIRON jsou k dispozici v 80 zemích světa. Více informací na www.boiron.cz.

Příbalový léták