Orofar—24 pastilek

Humánní léčivý přípravek

Proti bolesti v krku, má antiseptické a anestetické vlastnosti. Tlumí bolest a léčí infekci. Působí proti virům i proti bakteriím a kvasinkám. Pastilky s pomerančovou příchutí. Může být užíván jako pomocná léčba při angíně. Čtěte pozorně příbalový leták.

Cena vč. DPH
209 Kč
Dostupnost
nedostupné

PDK: 4507746 | Zbozi: 18148079

Popis produktu

Proti bolesti v krku, má antiseptické a anestetické vlastnosti. Tlumí bolest a léčí infekci.
Působí proti virům i proti bakteriím a kvasinkám. Pastilky s pomerančovou příchutí. Může být užíván jako pomocná léčba při angině. Čtěte podrobně příbalový leták.

Užití

Orofar obsahuje antiseptikum (látku s desinfekčními účinky), benzoxonium chlorid, a anestetikum (látku, která znecitlivuje místo bolesti), lidokain hydrochlorid. Orofar působí proti bakteriím, virům a houbám, které způsobují infekce ústní dutiny a hrdla. Orofar poskytuje úlevu od bolesti v krku a ústní dutině.
Orofar se používá k úlevě od příznaků souvisejících s infekcí ústní dutiny a hrdla: bolesti v krku spojené s nachlazením, zánětem hltanu nebo hrtanu, při léčbě stomatitidy (zánětu sliznice dutiny ústní), aftů a zánětu dásní.
Je vhodný jako pomocná léčba při angině.
Orofar je určen pro dospělé a pro děti a dospívající od 5 do 18 let.

Dávkování

Děti ve věku 5-11 let: Každé 2-3 hodiny nechte pomalu rozpustit 1 pastilku v ústech.
Neužívejte více než 6 pastilek za 24 hodin.
Dospělí a děti od 12 let: Každé 2-3 hodiny nechte pomalu rozpustit 1 pastilku v ústech.
Pokud je to potřeba, v případě vážných bolestí v krku, je možné užívat 1 pastilku každé 1-2 hodiny. Neužívejte více než 10 pastilek za 24 hodin. Afty: pastilku nechte pomalu rozpustit tak, aby byla v kontaktu s afty. Nežvýkejte ani nepolykejte pastilky.
Nepřekračujte doporučené dávkování.

Příbalový léták