Orion Respect Vlasová voda—100 ml

Testovaná účinnost proti vším a hnidám. Maximální rychlost v účinnosti, již 10 minut po aplikaci. Na rozdíl od jiných řešení, DIMETI-CON respektuje pokožku hlavy a zabraňuje jeho vstřebávání do kůže. DERMATOLOGICKY TESTOVÁNO NA CITLIVÉ POKOŽCE.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 2783497 | Zbozi: 18108733

Popis produktu

Testovaná účinnost proti vším a hnidám. Maximální rychlost v účinnosti, již 10 minut po aplikaci. Na rozdíl od jiných řešení, DIMETI-CON respektuje pokožku hlavy a zabraňuje jeho vstřebávání do kůže. DERMATOLOGICKY TESTOVÁNO NA CITLIVÉ POKOŽCE.

Užití

Aplikovat vlasovou vodu na suché vlasy tak, aby všechny vlasy byly zcela pokryty.
Masírovat vlasy od kořenů až po konečky, aby došlo k řádnému rozprostření produktu.
Zakrýt hlavu přiloženou igelitovou čepicí pro zvýšení účinnosti. Nechat působit 10 minut.
Umýt vlasy běžným šamponem, opláchnout a vysušit. Doporučuje se použití všiváčku nebo jemného hřebínku pro odstranění hnid. Znovu aplikovat výrobek po 7 dnech, pouze pokud se vši znovu vyskytnou. Doporučení: Aplikovat ORION vlasovou vodu vyvinutou na bázi dimethicone současně s využitím jednorázové igelitové čepičky, která zvýší účinnost a zajistí větší hygienu. Pro završení druhé fáze péče aplikujeme ORION krém na vyčesání hnid pro odstranění těch nejodolnějších za pomocí všiváčku - hřebenu s jemnými zoubky.

Dávkování

Aktuálně při postižení a následně po 7 dnech

Příznaky

Uporné svědění pokožky hlavy s viditelnými znaky po kousnutí parazita, nebo s viditelnými dospělci a hnidami.

Prevence

Pravidelně kontrolovat vlasy: V případě svědění vlasů nebo „upozornění na možný výskyt vší je vhodné jako prevence kontrolovat hlavu u osob v možném kontaktu s vešmi každý den.Pečovat s větší důkladností o dlouhé vlasy: Časté mytí hlavy, udržování vlasů krátkých nebo sepnutých do culíku může předejít nákaze. Doporučuje se dobře vyčesávat zejména dlouhé vlasy, protože hnidy se mohou vyskytovat ve velkém množství a jsou velmi odolné.Dezinfikovat oděvy a předměty, které byly v kontaktu:
Dezinfikovat povlečení, ručníky a obecně používané textilie v co nejvíce možné horké vodě.Předcházet možné nákaze od infikovaných osob: Osoby vystavené kontaktu s nakaženými osobami by měly být důkladně kontrolovány při jakémkoliv podezření a v případě výskytu insektu okamžitě ošetřeny. Zvláště sledovat rodinné příslušníky a spolužáky.

Kontraindikace

Nejsou známy

Vedlejší příznaky

Nejsou známy

Fakta

Veš dětská (pediculuscapitis) je drobný cizopasný hmyz bez křídel, který žije a reprodukuje se v lidských vlasech. Jeho velikost je přibližně jako sezamové semínko.
Vši se zdržují na hlavě, kde sají krev pro svoji výživu a reprodukci. Způsobují podráždění pokožky a svědění, ale nepřenáší žádné nemoci. Naopak se traduje, že vši mají rády čisté vlasy a přenáší se dotykem a používáním společných osobních předmětů, kterými se dotýkáme hlavy. Neskáčou z místa na místo Veš samička snáší vajíčka. Vajíčka ukládá ke kořenům vlasů za pomoci lepivé nepromokavé látky, která se neodstraní umytím. Hnidy se neodstraní jednoduše a musí být pečlivě vyčesány jemným hřebínkem (všiváčkem) a speciálními produkty, které pomohou rozpuštění lepkavé látky, díky které jsou přilepeny k vlasům Během 3 týdnů od nakladení vajíčka je dospělý insekt schopný reprodukovat se. Každá samička je schopná naklást až 100 vajíček během svého dospělého života, který trvá přibližně 27 dní Původně se vši vyskytovaly zejména v místech s nedostatečnými hygienickými návyky. Dneska je to společný problém, který trápí matky všech dětí bez rozdílu úrovně hygienických návyků a sociální třídy. Výskyt vší se zjistí díky bodání a svědění a přítomnosti hnid ve vlasovém porostu (bílá vajíčka), které jsou viditelné při důkladné prohlídce hlavy dítěte. Je zapotřebí probrat pramen po prameni a to zejména na šíji a v oblasti za ušima.

Složení

Cyclodimethicone, Alkyl benzoate, Dimethicone, Perfume, (limonene, linalool). 4%
Dimethicone.
Údaje o firmě
MARCA CZ s.r.o. je společnost, která na českém trhu působí od roku 1995. Je specialistou v oborech - čisticí přípravky pro péči o domácnost, kosmetiky, detergenty, insekticidy a v oblasti lepidel a tmelů. Naším cílem je být nejlepším specialistou na trzích, kterých působíme; neustále vytváříme nové hodnoty prostřednictvím našich značek. Postupně si vytváříme skupinu spokojených zákazníků, kteří důvěřují našim špičkovým výrobkům. A to je pro nás velmi zavazující. Proto se neustálým zdokonalováním stávajících výrobků a zaváděním nových snažíme našim zákazníkům život ulehčit a zpříjemnit MARCA CZ s.r.o. je součástí mezinárodního holdingu GRUPO
AC Marca se sídlem v Barceloně. Tato společnost byla založena v roce 1922 jako rodinná firma zabývající se výrobou a distribucí barev na textil Iberia. Postupem doby zařazovala do svého portfolia další značky a vyvíjela i zcela nové. V současné době se zabývá výrobou a distribucí více než dvaceti druhů značek z oblasti detergentů a přípravků pro péči o domácnost, kosmetiky a lepidel a tmelů. Od roku 1990 své pole působnosti rozšířila ze Španělska a začala expandovat do dalších zemích Evropy i
Latinské Ameriky. MARCA CZ s.r.o. svoji činnost orientuje nejen do obchodní sféry, ale i do vlastní výroby. Tato část činnosti zaznamenala za poslední roky velký rozvoj. Byly postaveny nejen nové skladové prostory, ale zejména moderní výrobní haly, kde se vyrábí část produktů nejen pro český trh, ale i pro ostatní pobočky holdingu GRUPO AC
Marca.

Příbalový léták