Grecian 2000 lotion—vlasová voda 125 ml

Formule proti šedivému vlasu - vlasová voda. Grecian 2000 působí s přirozenými složkami vlasu, tak že vytvoří ve vlasu zcela podobný pigment tam kde dříve byly melaniny. Doporučujeme na pevný vlas.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 5010934001771 | Zbozi: 18110895

Popis produktu

Formule proti šedivému vlasu - vlasová voda. Grecian 2000 působí s přirozenými složkami vlasu, tak že vytvoří ve vlasu zcela podobný pigment tam kde dříve byly melaniny. Doporučujeme na pevný vlas.

Užití

Před nanesením Grecian 2000 vlasy umýt a důkladně vysušit. Čím jsou sušší tím lépe.
Před každým nanesením tekutiny důkladně zatřepat lahvičkou. Na vlasy nanášet jen trochu Grecian 2000 a špičkami prstů stejnoměrně vetřít po ploše vlasového porostu.
Vynechat jen části, které mají zůstat šedivé. Tekutiny nanést jen tolik, aby vlasy byly stejnoměrně lehce navlhčeny, ne však mokré. Potom vlasy jako obvykle důkladně pročesat hustým hřebenem všemi směry. Po skončení umýt ruce.

Dávkování

Používá se jako běžná vlasová voda denně 3-4 týdny. Později stačí k udržení žádoucího odstínu vlasu použít 1-2x týdně. Před první aplikací si pozorně přečtěte příbalový leták.

Vedlejší příznaky

Nepoužívat při podrážděné vlasové pokožce.

Fakta

U starších mužů a žen je šedivění a šedivé vlasy průvodním jevem vyššího věku.
Člověk vypadá starší a psychický vliv tohoto biologického procesu způsobuje, že sei cítí starší. Aby vypadal mladší musí se mladším cítit a to začíná u vlasů. Často vlasy dostávají šedivou barvu předčasně, kdy se jejich majitel ještě cítí mlád. Skutečností však zůstává: šedivé vlasy činí člověka starším než skutečně je. Mnozí lidé - hlavně muži - odmítají barvení nebo tónování vlasů, poněvadž se obávají, že budou vypadat nepřirozeně, při umělém barvení mají vlasy jednostranný odstín. Grecian 2000 tento nedostatek odstraňuje. Jednoduchým způsobem dává šedivému vlasu mladou, přirozenou barvu: ponenáhlu, nenápadně, jistě a šetrně. Miliony spokojených zákazníků o tom přesvědčily.

Poznámka

Grecian 2000 byl důkladně testován ve významných světových vědeckých laboratořích a je při použití podle uvedených pokynů bezpečný a účinný. Jen k zevnímu použití.
Nepoužívat, pokud na kůži hlavy jsou řezné rány nebo odřeniny. Přerušit používání v případě eventuální reakce podráždění vlasové pokožky. Nepoužívat k barvení řas a obočí.Chránit oči před přímým stykem s přípravkem. Po každém použití důkladně umýt ruce. Nesmí přijít do rukou dětí.
Údaje o firmě www.zelenalekarna.cz

Příbalový léták