Nutristar Synefrin + Niacin Spalování tuku—100 tablet

Synefrin+Niacin v poměru 10:8 je potravní doplněk v tabletách, který přispívá k normálnímu energetickému metabolismu.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 2594480 | Zbozi: 18105109

Popis produktu

Synefrin+Niacin v poměru 10:8 je potravní doplněk v tabletách, který přispívá k normálnímu energetickému metabolismu.

Účinné látky

Niacin
Synefrin

Užití

Synefrin+ Niacin je potravní doplněk, který přispívá k normálnímu energetickému metabolismu.
Nenahrazuje pestrou stravu.

Dávkování

Nejvyšší doporučená denní dávka 1 tableta se nesmí překročit. Tabletu lze rozdělit na menší díly a přijímat postupně během dne, dostatečně zapíjet.

Kontraindikace

Příjem v posledních hodinách před spánkem zhoršuje usínání. Není určeno pro děti, v těhotenství a při kojení. Nevhodné při stresu, psychóze, epilepsii, zvýšeném krevním tlaku, problémech se štítnou žlázou, glaukomu, zvětšené prostatě, bolestech hlavy, astmatu.

Fakta

Synefrin (symphatol, oxedrin) je alkaloid přírodního původu, který se nachází v oplodí rostliny Citrus aurantium, pomerančovník hořký.Synefrin se podobná svými účinky adrenalinu a efedrinu, na lidský organismus nemá na rozdíl od efedrinu jeho nežádoucí účinky. Synefrin se používá především k odbourávání tuků, snižování hmotnosti a zvýšení energie organismu. Není to látka dopingového charakteru. Synefrin odbourává tuk i v klidovém stavu. Niacin (vitamín B3, PP, nikotinamid či kyselina nikotinová) zabraňuje uvolňování mastných kyselin z tukové tkáně, což vede ke snížené tvorbě lipoproteinů VLDL, IDL a LDL, které nesou cholesterol. Tak dochází ke snížení množství cholesterolu v krvi. V lidském těle se neukládá a jeho syntéza je omezená. Musíme tedy niacin přijímat v potravě. Ve velkých dávkách niacin rozšiřuje cévy, může být proto použit i při léčbě vysokého krevního tlaku. Lehký nedostatek se projeví nespavostí, nechutenstvím, bolestmi břicha a dalšími nespecifickými symptomy.

Složení

Nosič dextrooligosacharidy, synefrin (3,6%), nikotinová kyselina (2,6%). Pomocné protispékavé látky stearan hořečnatý, talek, fosforečnan vápenatý, oxid křemičitý.
Výživová hodnota 100 g (1 tablety 0,3 g): Energetická hodnota 748 (3,74) kJ, 184 (0,92) kcal. Bílkoviny 0,26 (0,001) g, sacharidy 8,7 (0,044) g, tuky g. Vláknina 70 (0,35) g, z ní oligosacharidy 70 (0,35) g. Jedna tableta obsahuje 10 mg synefrinu a 8 mg niacinu (obsah niacinu 50% DDD — denní doporučené dávky).
Údaje o firmě
ZENTRICHOVA APATYKA s.r.o. zásobuje obchody a lékárny převážně bylinkami ve všech formách zpracování. Informace naleznete na www.gemmoterapie.cz a www.bylinar-karel.cz

Příbalový léták