Dr. Popov Psyllium Psyllicol—120 kasplí

Psyllium Dr. Popova je rozpustná vláknina – podporuje správný metabolismus tuků a napomáhá snadnému vyprazdňování. Praktické balení vlákniny v kapslích vám zajistí pohodlné užívání doma i na cestách.

Cena vč. DPH
237 Kč
Dostupnost
skladem


PDK: 8595058903615 | Zbozi: 18122258

Popis produktu

Psyllium Dr. Popova je rozpustná vláknina — podporuje správný metabolismus tuků a napomáhá snadnému vyprazdňování. Praktické balení vlákniny v kapslích vám zajistí pohodlné užívání doma i na cestách.

Účinné látky

Psyllium (Plantago ovata)

Užití

Psyllium — 100%, nenávyková rozpustná vláknina, vzniklá vyčištěním semen obalů
Jitrocele indického. Neobsahuje barviva, konzervační látky ani chemické přísady. V indické ajurvédě (tradiční indické medicině) se užívá přes 2 tisíce let. Originální indické
Psyllium dokáže již po několika dnech užívání navodit správnou hustotu stolice a není návykové. V trávicím traktu zvětšuje až 40 x svůj objem. Vzniklý gel pohlcuje nadbytečnou tekutinu a prostým bobtnáním - mechanickou silou jako píst — odsouvá z trávicího traktu škodlivé splodiny. Potenciální škodlivé látky jsou ve střevech gelem absorbovány a snižuje se tak jejich kontakt se sliznicemi žaludku a střev. Nabobtnáním vzniká pocit „falešného zasycení“ a zmenšuje se touha po jídle, což je důležité při snižování nadváhy.
Každodenní zdravá stolice je základem čistoty organizmu a u všech bez výjimky důležitým kritériem pevného zdraví. Správná stolice je nepáchnoucí, světlejší, hustá a má konzistenci jílu. V případech, kdy stolice tato kritéria nesplňuje, je vždy na místě užití
Originálního indického Psyllia Dr. Popova.

Dávkování

Užívejte nejlépe nalačno 1-2x denně 3-6 kapslí, zhruba 30 minut před jídlem. Maximální denní dávka je 9 kapslí. Důkladně je zapijte vodou, bylinným čajem, ovocnou šťávou nebo jinou tekutinou.

Fakta

Vláknina psyllium je doplňkem stravy. Psyllium Dr. Popova není návykové. Je bez cukrů, chemických látek a barviv. Nepřekračujte doporučenou denní dávku vlákniny psyllium.
Není určeno jako náhrada pestré stravy. Výrobek není určen pro děti do 3 let. Uchovejte v suchu při teplotě 5-25 *C. Ukládejte mimo dosah dětí. Balení 120 kapslí - 104 g. Jedna kapsle obsahuje 750 mg psyllia.
Psyllium (Jitrocel indický — Plantago ovata) je rostlina s nenápadnými květy a krátkými listy porostlými jemným chmýřím. Vyskytuje se hlavně v Indii, ale také v Iráku,
Pakistánu a Austrálii.
K léčení se využívá hlavně osemení (vyčištěné obaly semen — Plantago ovata husk), která jsou nejbohatší na rozpustnou vlákninu.
Nejkvalitnější surovina pochází z Indie. Z této oblasti ho dováží firma Dr. Popov v nejvyšší dostupné kvalitě. Každá šarže Psyllia je v ČR pečlivě testována v akreditované laboratoři po stránce kvality a mikrobiologie. Firma Dr. Popov je také prvním úspěšným českým vývozcem Originálního indického Psyllia Dr. Popova do Evropské Unie.

Složení

Psyllium Plantago ovata (vyčištěné obaly semene jitrocele indického). Nejvyšší možná čistota (98 %), jedlá želatina.
Údaje o firmě www.drpopov.cz www.psyllium.cz

Příbalový léták