Nutridrink Protein Lesní ovoce—4x200 ml

Humánní léčivý přípravek

Nutidrink Protein - dietní potravina pro zvláštní lékařské účely. Vysoce energetická výživa s vysokým obsahem bílkovin, s příchutí lesního ovoce. Určeno k dietnímu postupu při podvýživě související s nemocí. Pouze pro enterální použití. Bez lepku. Čtěte pozorně příbalový leták.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 2982404 | Zbozi: 18114246

Popis produktu

Nutidrink Protein - dietní potravina pro zvláštní lékařské účely. Vysoce energetická výživa s vysokým obsahem bílkovin, s příchutí lesního ovoce. Určeno k dietnímu postupu při podvýživě související s nemocí. Pouze pro enterální použití. Bez lepku. Čtěte podrobně příbalový leták.

Užití

Nutidrink Protein - dietní potravina pro zvláštní lékařské účely. Vysoce energetická, nutričně nekompletní tekutá výživa s vysokým obsahem bílkovin. Určeno k dietnímu postupu při podvýživě související s nemocí. Pouze pro enterální použití. Přirozeně bezlepková. Neobsahuje vlákninu.
Před použitím protřepejte. Nutridrink protein je určen k bezprostřednímu použití jako nápoj. Nejlépe chutná vychlazený.

Dávkování

1-3 lahvičky denně, pokud lékař nebo pracovník kvalifikovaný v oblasti klinické výživy neurčí jinak.

Fakta

Důležitá upozornění: Pouze pro enterální použití. Není určen pro parenterální podávání.
Pouze pro použití pod lékařským dohledem. Nevhodný jako jediný zdroj výživy. Nevhodný pro děti do 3 let věku. Při podávání dětem ve věku od 3 do 6 let je nutno dbát zvýšené opatrnosti.

Složení

Bílkoviny z kravského mléka, voda, maltodextrin, rostlinné oleje (řepkový, slunečnicový), cukr, izolát sójové bílkoviny, izolát hrachové bílkoviny, aroma, citronan draselný, barvivo (kyselina karmínová), regulátor kyselosti (kyselina citrónová), hydroxid draselný, chlorid vápenatý, hydroxid hořečnatý, L-askorban sodný, DL-alfa-tokoferyl| acetát, mléčnan železnatý, nikotinamid, síran zinečnatý, retinyl-acetát, cholekalciferol, seleničitan sodný, síran manganatý, glukonan měďnatý, D-pantothenát vápenatý, D-biotin, pyridoxin hydrochlorid, thiamin hydrochlorid, kyselina pteroylmonoglutamová, jodid draselný, chlorid chromitý, fluorid sodný, riboflavin, fytomenadion.
Údaje o firmě
Kontakt pro ČR: Nutricia a. s., Na Hřebenech II 1718/10, 140 00 Praha 4, infolinka: 800 110 001, www.vyzivavnemoci. cz, www.nutridrink.cz

Příbalový léták