Nutridrink Compact Protein Jahoda—4x125 ml

Humánní léčivý přípravek

Nutridrink Compact Protein je vysokoenergetická tekutá výživa s vysokým obsahem bílkovin. Potravina pro zvláštní lékařské účely. Pro řízenou dietní výživu při podvýživě související s nemocí. Bez lepku. Baleno v ochranné atmosféře. Ošetřeno UHT. Čtěte pozorně příbalový leták.

Cena vč. DPH
289 Kč
Dostupnost
skladem 1 ks

PDK: 2715424 | Zbozi: 18105620

Popis produktu

Nutridrink Compact Protein je vysokoenergetická tekutá výživa s vysokým obsahem bílkovin. Potravina pro zvláštní lékařské účely. Pro řízenou dietní výživu při podvýživě související s nemocí. Bez lepku. Baleno v ochranné atmosféře. Ošetřeno UHT. Čtěte podrobně příbalový leták.

Užití

Pro řízenou dietní výživu při podvýživě související s nemocí.

Dávkování

1-2 lahvičky denně, pokud lékař nebo pracovník kvalifikovaný v oblasti klinické výživy neurčí jinak.

Fakta

Skladujte na suchém a chladném místě. Před použitím dobře protřepejte. Určeno k přímému použití, nejlépe chutná vychlazené. Po otevření uchovávejte v uzavřené lahvičce v chladničce max. po dobu 24 hodin.

Poznámka

Důležitá upozornění: Pouze pro enterální použití. Není určeno pro parenterální podávání.
Pouze pro použití pod lékařským dohledem. Nevhodné jako jediný zdroj výživy. Nevhodné pro děti do 3 let věku. Při podávání dětem ve věku od 3 do 6 let je nutno dbát zvýšené opatrnosti. Dodržujte pečlivě pitný režim.

Složení

Voda, bílkoviny z kravského mléka, maltodextrin, cukr, rostlinné oleje (řepkový, slunečnicový), hydrogenfosforečnan hořečnatý, emulgátor (sójový lecitin), aroma, cholin chlorid, © barvivo (kyselina © karmínová), L-askorbát © sodný, citronan © draselný, hydrogenfosforečnan © didraselný, mléčnan © železnatý, © DL-alfa-tokoferyl-acetát, retinyl-acetát, glukonan měďnatý, síran zinečnatý, síran manganatý, D-pantothenát vápenatý, seleničitan sodný, D-biotin, chlorid chromitý, cholekalciferol, thiamin hydrochlorid, kyselina pteroylmonoglutamová, pyridoxin hydrochlorid, nikotinamid, jodid draselný, riboflavin, molybdenan sodný, fluorid sodný, kyanokobalamin, fytomenadion.
Údaje o firmě
Společnost Nutricia patří mezi přední světové výrobce enterální klinické výživy s dlouholetou tradicí. Kromě široké škály přípravků určených k řešení malnutrice dodává na trh i přípravky speciální - např. pro diabetiky, pro pacienty s dekubity nebo nádorovým onemocněním.

Příbalový léták