Nutridrink Compact Protein Broskev&Mango—4x125 ml

Humánní léčivý přípravek

Nutridrink Compact Protein je vysokoenergetická tekutá výživa s vysokým obsahem bílkovin. Potravina pro zvláštní lékařské účely. Pro řízenou dietní výživu při podvýživě související s nemocí. Bez lepku. Baleno v ochranné atmosféře. Ošetřeno UHT. Čtěte pozorně příbalový leták.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 3028025 | Zbozi: 18111689

Popis produktu

Nutridrink Compact Protein je vysokoenergetická tekutá výživa s vysokým obsahem bílkovin. Potravina pro zvláštní lékařské účely. Pro řízenou dietní výživu při podvýživě související s nemocí. Bez lepku. Baleno v ochranné atmosféře. Ošetřeno UHT. Čtěte podrobně příbalový leták.

Užití

Pro řízenou dietní výživu při podvýživě související s nemocí.

Dávkování

1- 2 lahvičky denně, pokud lékař nebo pracovník kvalifikovaný v oblasti klinické výživy neurčí jinak.

Fakta

Skladujte na suchém a chladném místě.
Před použitím dobře protřepejte.
Určeno k přímému použití, nejlépe chutná vychlazené.
Po otevření uchovávejte v uzavřené lahvičce v chladničce max. po dobu 24 hodin.

Poznámka

Pouze pro enterální použití.
Není určeno pro parenterální podávání.
Pouze pro použití pod lékařským dohledem.
Nevhodné jako jediný zdroj výživy.
Nevhodné pro děti do 3 let věku.
Při podávání dětem ve věku od 3 do 6 let je nutno dbát zvýšené opatrnosti.
Dodržujte pečlivě pitný režim.

Složení

Voda, bílkoviny z kravského mléka, maltodextrin, cukr, rostlinné oleje (řepkový, slunečnicový), hydrogenfosforečnan hořečnatý, aroma, emulgátor (sójový lecitin), cholin chlorid, © barvivo © (kyselina © karmínová), L-askorbát © sodný, citronam © draselný, hydrogenfosforečnan didraselný, barvivo (amoniak-sulfitový karamel), mléčnan železnatý,
DL-alfa-tokoferyl-acetát, | retinyl-acetát, glukonan měďnatý, síran zinečnatý, síran manganatý, D-pantothenát vápenatý, seleničitan sodný, D-biotin, chlorid chromitý, cholekalciferol, © thiamin © hydrochlorid, © kyselina © pteroylmonoglutamová, © pyridoxin hydrochlorid, nikotinamid, jodid draselný, riboflavin, molybdenan sodný, fluorid sodný, kyanokobalamin, fytomenadion.
Údaje o firmě
Společnost Nutricia patří mezi přední světové výrobce enterální klinické výživy s dlouholetou tradicí. Kromě široké škály přípravků určených k řešení malnutrice dodává na trh i přípravky speciální - např. pro diabetiky, pro pacienty s dekubity nebo nádorovým onemocněním.

Příbalový léták