Nutridrink Compact Neutral—4x125 ml

Humánní léčivý přípravek

Nutridrink Compact je vysokoenergetická nutričně kompletní tekutá výživa. Potravina pro zvláštní lékařské účely. Pro řízenou dietní výživu při podvýživě související s nemocí. Bez lepku. Čtěte pozorně příbalový leták.

Cena vč. DPH
259 Kč
Dostupnost
skladem


PDK: 3028017 | Zbozi: 18107907

Popis produktu

Nutridrink Compact je vysokoenergetická nutričně kompletní tekutá výživa. Potravina pro zvláštní lékařské účely. Pro řízenou dietní výživu při podvýživě související s nemocí.
Bez lepku. Čtěte podrobně příbalový leták.

Užití

Návod k použití

Určeno k přímému použití, nejlépe chutná vychlazené. Po otevření uchovávejte v uzavřené lahvičce v chladničce max. po dobu 24 hodin. Baleno v ochranné atmosféře.

Dávkování

1-3 lahvičky denně k doplnění běžné stravy, 5-7 lahviček denně jako jediný zdroj výživy, pokud lékař nebo pracovník kvalifikovaný v oblasti klinické výživy neurčí jinak.

Fakta

Důležitá upozornění: Pouze pro enterální použití. Není určeno pro parenterální podávání.
Pouze pro použití pod lékařským dohledem. Vhodné jako jediný zdroj výživy. Nevhodné pro děti do 3 let věku. Při podávání dětem ve věku od 3 do 6 let je nutno dbát zvýšené opatrnosti. Dodržujte pečlivě pitný režim pro zajištění dostatečné hydratace organismu.

Složení

Bílkoviny z kravského mléka, glukózový sirup, voda, rostlinné oleje (řepkový, slunečnicový), mléčnan draselný, citronan draselný, emulgátor (sójový lecitin), hydrogenfosforečnan hořečnatý, cholin chlorid, aroma, citronan sodný, L-askorbát sodný, chlorid sodný, chlorid draselný, mléčnan železnatý, síran zinečnatý, glukonan měďnatý, síran © manganatý, nikotinamid, DL-alfa-tokoferyl-acetát, © D-pantothenát | vápenatý, cholekalciferol, thiamin hydrochlorid, pyridoxin hydrochlorid, riboflavin, retinyl-acetát, fluorid sodný, chlorid chromitý, kyselina pteroylmonoglutamová, molybdenan sodný, jodid draselný, seleničitan sodný, D-biotin, fytomenadion, kyanokobalamin.

Příbalový léták