NUK Dudlík Space SI V2(6-18m) BOX —1 ks

Velké ventilační otvory pro max. cirkulaci vzduchu. Pro obzvláště citlivou pokožku miminka. Ortodontický dudlík pro správný vývoj ústní dutiny dítěte, věk 6-18 měsíců. Bez BPA. Odolný a znovu použitelný obal. Mix barev v kartonu.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 3891521 | Zbozi: 18145164

Popis produktu

Velké ventilační otvory pro max. cirkulaci vzduchu. Pro obzvláště citlivou pokožku miminka. Ortodontický dudlík pro správný vývoj ústní dutiny dítěte, věk 6-18 měsíců.
Bez BPA. Odolný a znovu použitelný obal. Mix barev v kartonu.

Užití

Extra velké ventilační otvory pro maximální cirkulaci vzduchu, pokožka miminka tak může dýchat - perfektní pro dětskou citlivou pokožku. Tenčí a užší savička redukuje tlak na čelist a zoubky. Výrobek pro děti, navržený k uspokojování přirozených potřeb dětí (sací reflex) a zároveň k procvičování svalů jazyka, rtů a čelistí. Vylepšený tvar dudlíku
NUK — dudlík má stejný tvar jako matčina bradavka při kojení, dokonale padne do úst dítěte při sání. Plochá sací část a hladká spodní strana přinášejí dítěti příjemný pocit a podporují tak přirozené sání. Odolná, znovupoužitelná cestovní krabička.

Dávkování

Používejte dle potřeby - na uklidnění dítěte.

Fakta

NUK Space silikonový - pro obzvláště citlivou pokožku miminka. Dudlík NUK Space má také extra velké otvory pro ventilací, které se starají o maximální cirkulaci vzduchu a umožňují dětské jemné pokožce dýchat. Je vyroben z vysoce kvalitního polypropylenu.
Průhledný silikon se snadno čistí, je chuťově neutrální, bez zápachu a je odolný vůči vysokým teplotám. Neobsahuje škodlivé látky, je odolný při vyváření a má hladký povrch.
Všechny dudlíky NUK mají NUK Air System, který umožňuje únik vzduchu ze savičky, aby jej dítě nepolykalo. Díky tomuto systému zůstává dudlík měkký a snadno se přizpůsobí dětským ústům. Má navíc svou vlastní praktickou krabičku. Ta se postará o hygienické čištění dudlíku v mikrovlnné troubě, cestování i skladování v čistotě a bezpečí.

Příbalový léták