MAM Kousátko Bite&Relax 4m+—zadní zoubky

Bite & Relax - Fáze 1: Mini kousátko s různou strukturou pro děti od 2 měsíců. Obsahuje navíc sterilizátor a přenosný box.

Cena vč. DPH
129 Kč
Dostupnost
skladem 3 ks


PDK: 2754274 | Zbozi: 18105432

Popis produktu

Bite 4 Relax - Fáze 1: Mini kousátko s různou strukturou pro děti od 2 měsíců. Obsahuje navíc sterilizátor a přenosný box.

Užití

KOUSÁTKO
Speciálně pro přední zoubky. Různé struktury pro více možností kousání.
Miminka mohou kousátko kousat na všech stranách- pro okamžitou úlevu od bolesti.
Kousátko je extra lehké a proto jej snadno udrží i malá miminka. Unikátní tvar pomáhá trénovat zručnost dítěte.
DOPORUČENO ZUBAŘI 8 PEDIATRY:
Speciálně strukturovaný „povrch působí jako akupresura a zklidňuje bolest při růstu zoubků. Kousátko je navrženo tak, aby efektivně dosáhlo na rostoucí přední zoubky.
STERILIZÁTOR do mikrovlnné trouby a PŘENOSNÝ BOX
Sterilizátor: Ideální sterilizátor a přenosný box. Přidejte pouze vodu, vložte kousátko a poté vložte do mikrovlnné trouby. Podrobný návod najdete níže.

Dávkování

Návod na použití - KOUSÁTKO:
Sterilujte kousátko před prvním použitím. Můžete jej sterilovat vyvařením, ve studené vodě, parní či mikrovlnnou sterilací. Kousátko je vhodné do myčky na nádobí (umístěte jej do vrchní části myčky, max. teplota 65"C). Potravinová barviva mohou způsobit vyblednutí jednotlivých komponentů. Čistěte pravidelně teplou mýdlovou vodou.
VAROVÁNÍ!
Pro bezpečí a zdraví Vašeho dítěte: Zkontrolujte kousátko před každým použitím. V případě poškození jej vyhoďte.
Pokyny k používání STERILIZÁTORU:
Odstraňte ochrannou známku a ostatní nálepky na obale. Odstraňte plastickou výplň (obrázek A). Omyjte kousátko a sterilizátor mýdlovou vodou a opláchněte čistou vodou.
Ujistěte se, že všechny části (kousátko, sterilizátor, mikrovlnná trouba, atd) jsou před použitím čisté. Odstraňte všechny nečistoty, zbytky jídla a oleje, mohly by zhoršit efekt sterilace nebo poničit sterilizátor. Naplňte sterilizátor vodou až po značku 25 ml (obrázek
B). Vložte kousátko do sterilizátoru a zavřete jej. V mikrovlnné troubě ohřívejte po dobu 3 minut při výkonu 750 -1 000 Wattů (obrázek C). Poté nechte vychladnout po dobu 5 minut. Otevřete mikrovlnnou troubu. POZOR! Sterilizátor, voda i kousátko mohou být stále horké. Otevřete sterilizátor a vylijte vodu. Nechte kousátko uschnout v otevřeném sterilizátoru. Před použitím kousátka zkontrolujte jeho teplotu! Nesprávně naplněný sterilizátor či chybně nastavená mikrovlnná trouba mohou způsobit neúplnou sterilaci.
Používejte pouze pro kousátka MAM. Všechny části sterilizátoru uchovávejte mimo dosah dětí.
Údaje o firmě www.markdistri.cz, infomarkdistri.cz, www.mambaby.com

Příbalový léták