Nestlé Sinlac—500 g

Sinlac speciální obilný příkrm - instantní rýžová kaše s korobovou moukou, vhodná jako doplněk výživy při nesnášenlivosti bílkovin kravského mléka a sojových bílkovin. S obsahem přátelských bakterií Bifidus BL. Od ukončeného 4. měsíce věku dítěte.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 3259281 | Zbozi: 18117650

Popis produktu

Sinlac speciální obilný příkrm - instantní rýžová kaše s korobovou moukou, vhodná jako doplněk výživy při nesnášenlivosti bílkovin kravského mléka a sojových bílkovin. S obsahem přátelských bakterií Bifidus BL. Od ukončeného 4. měsíce věku dítěte.

Užití

Nestlé Sinlac s přátelskými bakteriemi Bifidus BL. Speciální přirozeně bezlepková kaše bez obsahu mléka a sojových bílkovin, vyrobená z vysoce kvalitní mouky z klíčků svatojánského chleba jako zdroje bílkovin a rýže.
Když se u vašeho miminka objeví alergie na bílkoviny kravského mléka, je nutné vynechat z jeho jídelníčku mléko nebo mléčné výrobky. Je těžké nalézt odpovídající náhradu, která by zdravě a chutně kompenzovala chybějící stravu. Nestlé vyrobilo speciální kaši bez mléka, sójových bílkovin a lepku a ideálně řeší jídelníček při alergii na nejenom kravské mléko, ale i sóji a při celiakii. Sinlac obsahuje hodnotné bílkoviny jen o minimální možnosti vyvolání alergické reakce, a proto je vhodný pro kojence už od 4. měsíce. Sinlac je vhodný i pro starší děti a dospělé. Sinlac se připravuje s vodou (v případě prokázané alergie) nebo s hypoalergenní kojeneckou mléčnou výživou (v případě zvýšeného rizika vzniku alergie). Dá se kombinovat i s jinými potravinami.

Dávkování

Fakta

Nestlé Sinlac je speciální kaše bez mléka, sójových bílkovin a lepku. Je obzvláště vhodná pro děti od ukončeného 4. měsíce věku jako doplněk výživy vedle kojení nebo hypoalergenní kojenecké výživy. Vyvážená speciální kaše umožňuje kojenci s vysokým rizikem rozvoje alergií (rodinné predispozice), aby si zvykl na potravu hustší konzistence bez přísunu mléka nebo sójových bílkovin. Tuto kaši je možné použít také jako doplněk nebo hlavní složku potravy starších dětí a dospělých s alergiemi na bílkoviny kravského mléka, sóji a při bezlepkové dietě. Lze ji použít namísto mléčné kaše, je však vhodná i jako surovina k přípravě jiných pokrmů.

Poznámka

Společnost Nestlé má s dětskou výživou bohaté zkušenosti. Zdravou a dokonalou stravu poskytuje dětem již přes 130 let. Po celou tu dobu je pro ni zákonem nejvyšší kvalita a respektování nejnovějších pediatrických poznatků.
Údaje o firmě
Wwww.nestle.cz

Příbalový léták