Nestlé Beba Optipro 5—600 g

BEBA OPTIPRO 5 je instantní mléčná výživa pro malé děti s bakteriemi mléčného kvašení Bifidus Lactis, od ukončeného 24. měsíce věku.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 3133734 | Zbozi: 18116658

Popis produktu

BEBA OPTIPRO 5 je instantní mléčná výživa pro malé děti s bakteriemi mléčného kvašení Bifidus Lactis, od ukončeného 24. měsíce věku.

Účinné látky

Probiotické bakterie
Vitamíny
Minerály

Užití

BEBA OPTIPRO 5 je instantní mléčná výživa od Nestlé určena pro malé děti od ukončeného 24. měsíce věku. Obsahuje bifidobakterie Bifidus Lactis podobné těm, které se nacházejí ve střevě plně kojených dětí. OPTIPRO© je speciální proces k získání směsi bílkovin s cílem přiblížit se mateřskému mléku.

Dávkování

Podle návodu na obalu výrobku či dle doporučení lékaře.

Kontraindikace

Kojenci se specifickými nároky na výživu v případě projevených onemocnění (manifestace alergie, intolerance laktózy atd.).

Fakta

Dlouhodobé kojení je nejpřirozenějším způsobem výživy děťátka, proto mu dáváme přednost před výrobky kojenecké výživy. BEBA OPTIPRO 5 by měla být podávána na základě doporučení lékaře nebo odborníka v oblasti dětské výživy. BEBA OPTIPRO 5 by měla být součástí smíšené a vyvážené stravy a nesmí být používaná jako náhrada mateřského mléka během prvních 12 měsíců života.

Složení

Odtučněné mléko 76,2 %, maltodextrin, laktóza, rostlinné oleje (palmový, řepkový nízkoerukový, slunečnicový), sušená syrovátka, vitamíny a minerální látky (viz tabulka), emulgátor (sójový lecitin), rybí olej, olej z Mortierella alpina, bakterie mléčného kvašení (Bifidobacterium longum ATCC BAA-999; 1 x 106 KTJ/g prášku na konci minimální trvanlivosti, Lactobacillus rhamnosus GGMCC 1.3724; 1 x 106 KTJ/g prášku na konci minimální trvanlivosti).
Údaje o firmě
Společnost Nestlé má s dětskou výživou bohaté zkušenosti. Zdravou a dokonalou stravu poskytuje dětem již přes 140 let. Po celou tu dobu je pro ni zákonem nejvyšší kvalita a respektování nejnovějších pediatrických poznatků. www.nestlebaby.cz

Příbalový léták