NaturFyt Výživný krém-měsíček—50 ml

Výživný krém s měsíčkem regeneruje pokožku, dodává jí potřebnou vlhkost a vitamíny E a B5. Je vhodný zejména pro denní a noční ošetření suché pleti.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 8594010220036 | Zbozi: 18125875

Popis produktu

Výživný krém s měsíčkem regeneruje pokožku, dodává jí potřebnou vlhkost a vitamíny E a Bb. Je vhodný zejména pro denní a noční ošetření suché pleti.

Užití

Krém regeneruje a vyživuje pokožku, dodává pleti potřebnou vlhkost a vitamíny E a B5.
Je vhodný zejména pro denní a noční ošetření suché pleti a jako výživný krém pro normální pleť. Krém je možno použít i po opalování.

Poznámka

"Profil firmy:
Výroba tělové kosmetiky PRO-VITAL, vlasové kosmetiky PRO-VIT, rostlinné kosmetiky
Naturfyt a opalovací kosmetiky Hawaii. "První přípravky rostlinné kosmetiky začala vyrábět naše firma v roce 1992. Naším cílem vždy bylo nabídnout zákazníkům kvalitní značkové přípravky přírodní kosmetiky
NATURFYTO za příznivé ceny.
Od úspěšného kostivalového gelu, gelu s kostivalem a měsíčkem, výživného krému z měsíčku a lubrikačního gelu ErosGel© se sortiment rozšířil o řadu dalších přípravků. Po vlasových šamponech a kondicionérech PRO-VIT© s panthenolem jsme na trh uvedli novou vitamínovou kosmetickou řadu PRO-VITAL© pro péči o ruce, tělo a nohy. Nabídku doplňuje řada opalovacích mlék HAWAII.
Naše přípravky jsou vyráběny moderní technologií a pod odborným dohledem. Tyto podmínky zajišťují jejich stálou kvalitu - o čemž svědčí spokojenost zákazníků.
Kosmetické přípravky NATURFYT dodáváme do velkoobchodů, maloobchodních řetězců, obchodních domů, drogerií, lékáren.
Nyní mají naši zákazníci jedinečnou možnost využít výhod nákupu v našem internetovém obchodě. Všichni zájemci se mohou registrovat v tomto obchodním systému a získávat tak informace prostřednictvím e-mailu o všech kosmetických novinkách NATURFYT, slevách a promotion akcích."
Údaje o firmě www.naturfyt.cz

Příbalový léták