Weleda Rozmarýnová koupel povzbuzující —200 ml

Rozmarýnové koupelové mléko. Podporuje krevní oběh. Má povzbuzujcí účinky. Neobsahuje syntetické tensidy.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 2949775 | Zbozi: 18113628

Popis produktu

Rozmarýnové koupelové mléko. Podporuje krevní oběh. Má povzbuzujcí účinky.
Neobsahuje syntetické tensidy.

Užití

Vhodné jako přísada ke koupelím při sklonu k chladným končetinám. Neobsahuje syntetické tensidy, nepěnivá koupel. Působí na náš organismus jak vstřebáváním kůží, tak i svou vůní. S vyjímkou kaštanové koupele proto přidáváme koupelová mléka až do napuštěné vany, aby éterické oleje nevyprchaly a nesnížil se terapeutický účinek koupele. Koupelové přísady jsou nepěnivé a koncentrované.

Dávkování

Na plnou vanu postačí množství 2 až 3 polévkových lžic, na částečnou koupel nebo omývání použijeme 1/2 až 1 polévkovou lžíci. Vhodná teplota takové koupele je 37“C.
Koupelovou přísadu před použitím protřepejte.

Prevence

Podporuje krevní oběh.

Kontraindikace

Nejsou známy.

Vedlejší příznaky

Nejsou známy.

Fakta

Člověk se zřídka koupe jen proto, aby se očistil. Od koupele očekává jednou osvěžení, jindy zase prohřátí těla. Koupelové přísady Weleda paletu účinků koupele výrazně rozlišují. Nalezneme mezi nimi přísady s povzbuzujícími a aktivujícími účinky, jiné zklidňují, uvolňují svalové i duševní napětí, další působí jako prevence křečových žil či nachlazení,dále koupele s mírnými, bolest tišícími vlastnostmi.
Koupel s koupelovou přísadou Weleda je v každém případě prostředníkem, který pozitivně přeladí náš organizmus a napomáhá nám vypořádat se s nároky života.
Koupelové přísady Weleda obsahují přírodní éterické oleje, těkavé látky, které jsou základem vůně rostlin.

Poznámka

Působí na náš organismus jak vstřebáváním kůží, tak i svou vůní. S vyjímkou kaštanové koupele proto přidáváme koupelová mléka až do napuštěné vany, aby éterické oleje nevyprchaly a nesnížil se terapeutický účinek koupele. Koupelové přísady jsou nepěnivé a koncentrované.
Kosmetické a dietetické přípravky dodává firma Weleda do specializovaných prodejen s přírodními produkty, do tzv. Zelených lékáren, do bylinkářství, do prodejen biopotravin, prodejen zdravé výživy i do řady lékáren.
Údaje o firmě www.weleda.cz

Příbalový léták