NatureVia Laktobacílky baby—30sáčků

Vyvážená kombinace 5 specifických, vzájemně kompatibilních kmenů živých mléčných bakterií, které se přirozeně vyskytují v trávicím traktu zdravého dítěte a vlákniny inulinu. Pro děti již od narození.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 3649333 | Zbozi: 18127551

Popis produktu

Vyvážená kombinace 5 specifických, vzájemně kompatibilních kmenů živých mléčných bakterií, které se přirozeně vyskytují v trávicím traktu zdravého dítěte a vlákniny inulinu.
Pro děti již od narození.

Účinné látky

mléčné bakterie

Užití

Probiotika jsou živé organismy, které při podání v přiměřeném množství příznivě ovlivňují zdravotní stav hostitele. Pro děti již od narození. Vysypávací kapsle obsahuje minimálně 1 miliardu živých bakterií 5 specifických kmenů, které se přirozeně vyskytují v trávicím traktu zdravého dítěte. Např.následkem užívání antibiotik, změny životního prostředí či výživy se může narušit rovnováha mezi přátelskými a patogenními bakteriemi v trávicím traktu.

Dávkování

Pro děti od narození 1- 2 kapsle denně, obsah kapsle vysypat přímo do lahvičky s vlažnou kojeneckou výživou, případně do jídla.

Fakta

Střevní trakt kojence je málo odolný, snadno dojde k porušení jeho rovnováhy ve prospěch patogenních bakterií např.následkem užívání antibiotik, změny životního prostředí či výživy. Probiotika jsou živé organismy, které při podání v přiměřeném množství příznivě ovlivňují zdravotní stav hostitele.

Poznámka

Odborně posouzeno Českou pediatrickou společností.

Složení

kultury (obsahuje: mléčné a sójové složky), antioxidant (kys.askorbová), protispékavá látka (stearát hořečnatý).

Příbalový léták