Naloc Léčba nehtů—10 ml

Zdravotnický prostředek

Naloc stimuluje hojení nehtů zabarvených a deformovaných v důsledku plísňové infekce nebo lupénky. Dále zvyšuje hydrataci a šetrně vyhlazuje vnější vrstvy nehtové ploténky, zlepšuje vzhled nehtů a udržuje je v dobrém stavu.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 2695758 | Zbozi: 18105262

Popis produktu

Naloc stimuluje hojení nehtů zabarvených a deformovaných v důsledku plísňové infekce nebo lupénky. Dále zvyšuje hydrataci a šetrně vyhlazuje vnější vrstvy nehtové ploténky, zlepšuje vzhled nehtů a udržuje je v dobrém stavu.

Účinné látky

Propylenglykol
Močovina
Kyselina mléčná

Užití

Naloc stimuluje hojení nehtů zabarvených a deformovaných v důsledku plísňové infekce nebo lupénky. Dále zvyšuje hydrataci a šetrně vyhlazuje vnější vrstvy nehtové ploténky.
Mění podmínky prostředí a zpevňuje nehet, čímž brání růstu plísní a bakterií. Naloc zlepšuje vzhled nehtů a udržuje je v dobrém stavu, první účinky se obvykle projeví po 2-4 týdnech léčby.

Návod k použití

těsně před spaním. Přiložte kapátko tuby na nehet. Lehce stiskněte tubu a rozprostřete roztok kapátkem. Každý z postižených nehtů pokryjte tenkou vrstvou roztoku. Dbejte, aby se roztok dostal i pod okraj nehtů. Po aplikaci nechte nehet několik minut zaschnout.

Dávkování

Naloc aplikujte jednou denně na postižené nehty, pokud možno večer těsně před spaním.

Vedlejší příznaky

U některých pacientů může dojít k přechodnému mírnému podráždění kůže v bezprostředním okolí nehtu a zabarvení nehtu. Kromě toho může dojít k uvolnění a oddělení nehtu z jeho lůžka, včetně odchlípení postižené části nehtu.

Fakta

Klinické známky zlepšení se objevují po 2-4 týdnech léčby. Délka léčby závisí na počáteční závažnosti postižení, ale v řadě případů je k dosažení přijatelných výsledků třeba 3-6 měsíců. K zajištění optimálních výsledků v léčbě pokračujte, dokud nedoroste normální nehet. Během léčby nepoužívejte lak na nehty — snižuje léčebný účinek přípravku. Naloc působí pouze lokálně, a lze jej proto používat i během těhotenství a kojení. S použitím u dětí jsou jen omezené zkušenosti — před aplikací dětem se poraďte s lékařem.

Poznámka

Pouze pro vnější použití. Zamezte vniknutí do očí a na sliznice. Nepoužívejte při přecitlivosti na některou ze složek.

Složení

Propylenglykol, močovina, kyselina mléčná, voda, hydroxid sodný

Příbalový léták