Meridol ústní voda —400 ml

Ústní voda pro každodenní ústní hygienu pro dospělé a děti starší 6 let v případě podrážděných dásní, intenzivní tvorby zubního plaku a zhoršení ústní hygieny. Neobsahuje alkohol.

Cena vč. DPH
219 Kč
Dostupnost
skladem 1 ks


PDK: 7610108052714 | Zbozi: 18101283

Popis produktu

Ústní voda pro každodenní ústní hygienu pro dospělé a děti starší 6 let v případě podrážděných dásní, intenzivní tvorby zubního plaku a zhoršení ústní hygieny.
Neobsahuje alkohol.

Užití

Ústní voda pro dospělé a děti starší 6 let, pro každodenní ústní hygienu po každém jídle v případě podrážděných dásní, intenzivní tvorby zubního plaku a zhoršení ústní hygieny.
Neobsahuje alkohol.

Dávkování

Vypláchněte ústa jeden až dvakrát denně 15 ml ústní vody meridol© po dobu 60 sekund.
Krátce kloktejte. Vhodná pro dospělé a pro děti od 6 let za předpokladu, že jsou schopné vodu vyplivnout.

Příznaky

Nejsou známy.

Vedlejší příznaky

Nejsou známy.

Fakta

Neobsahuje alkohol, pH: 4,2.

Poznámka

Vyvinuto švýcarskými specialisty.

Složení

Obsah fluoridu: 250 ppm F
Údaje o firmě
Historie společnosti sahá až do roku 1638 — založení lékárny Goldene Apotheke Basel — odsud název GABA. Společnost GABA má vedoucí postavení ve Švýcarsku, Německu a
Rakousku. Účinky přípravků GABA jsou ověřeny ve více než 500 nezávislých studich po celém světě. Společnost GABA vyvinula jedinečnou složku aminfluoridů — účinější způsob prevence zubního kazu (jedinečný mechanismus působení aminfluoridů — fluoridový iont je navázán k aminu organické mastné kyseliny s dlouhým řetězcem, což se projevuje ve vysoké povrchové aktivitě. Aminfluoridy se tak rychle rozptýlí v ústní dutině a jejich vynikající přilnavost zajišťuje pokrytí povrchu zubů homogenní molekulární vrstvou). Společnost GABA rovněž vyvinula inovativní prvky v oblasti mechanické kontroly plaku: konický tvar vláken (průměr vláken se zužuje z 0,18 mm u základny až o 0,05 mm u špičky — vlákna uzpůsobena pro podrážděné dásně) a inovativní trojúhelníkový profil u mezizubních kartáčků — profil kartáčků odpovídá tvaru mezizubních prostor.

Příbalový léták