Menoaktiv —60 tablet

Menoaktiv, originální přípravek pro ženy středního věku, obsahuje jedinečný komplex bylin, který jej předurčuje k podpoře hladkého průběhu menopauzy.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 3066751 | Zbozi: 18112325

Popis produktu

Menoaktiv, originální přípravek pro ženy středního věku, obsahuje jedinečný komplex bylin, který jej předurčuje k podpoře hladkého průběhu menopauzy.

Účinné látky

Jetel červený
Andělika čínská
Salvěj lékařská

Užití

Používá se při obtížnějším průběhu menopauzy. Jetel pomáhá ženám ve vyrovnávání se s příznaky probíhajícího přechodu, jako např. s návaly horka, pocením, neklidem, podrážděním. Příznivě působí na pevnost kostí, na stav srdce a cévního systému.
Podporuje srdeční funkci, pomáhá udržovat normální krevní tlak, posiluje pevnost a pružnost cévních stěn. Andělika příznivě ovlivňuje stav urogenitálního systému u žen.
Obsahuje antioxidanty, které organismus chrání před škodlivým působením volných radikálů. Šalvěj přispívá k menopauzálnímu komfortu, podporuje opětovné zásobení kostní struktury minerály po její modifikaci menopauzou. Příznivě působí na hormonální rovnováhu u žen, posiluje vlasy, pokud jejich vypadávání souvisí s hormonální nerovnováhou, stimuluje hypofýzu a štítnou žlázu. Jam a ploštičník usnadňují překonávání průvodních jevů menopauzy - návalů horka, zvýšeného pocení, pocitů neklidu a podráždění.

Dávkování

2 tobolky za den, při klidnějším průběhu menopauzy 1 tobolka za den.

Příznaky

Návaly horka, zvýšené pocení, pocity neklidu a podráždění, oslabená struktura a pevnost kostí, výkyvy krevního tlaku.

Prevence

Při dlouhodobějším užívání usnadňuje průběh menopauzy.

Kontraindikace

Individuální nesnášenlivost na některou složku přípravku.

Vedlejší příznaky

Při dodržení doporučeného dávkování nejsou známy.

Fakta

Nepřekračovat doporučené dávkování.

Poznámka

Při jakémkoliv podezření na jaterní onemocnění je nutné přerušit konzumaci přípravku a vyhledat lékaře.

Složení

Suché extrakty z bylin jetel červený květ (40 % isoflavonů) 300 mg, andělika čínská kořen 234 mg, šalvěj lékařská nať 150 mg, Dioscorea villosa (jam) hlíza 10 mg, ploštičník hroznovitý kořen 5 mg ve 2 tobolkách.
Obal tobolky: želatina, glycerin.
Údaje o firmě
Společnost Virde, s.r.o. je moderní a dynamická výrobně - obchodní společnost, která se specializuje na vývoj, výrobu a prodej doplňků stravy a prostředků tzv. léčebné kosmetiky. Snaží se zlepšit kvalitu života poskytováním vysoce kvalitních výrobků, přednostně na přírodní bázi, které si získaly své spokojené zákazníky nejen v ČR, aleiv
SR, Polsku a Maďarsku.

Příbalový léták