MedPharma Yucca 500mg—67 tablet

Výtažek yuccy obsahuje mnohé enzymy, chlorofyl, ale především stearanové saponiny, což jsou chemické sloučeniny, jedny z velmi mnoha sekundárních metabolitů (organických látek vznikajících v těle organizmů) z přírodních zdrojů.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 8594045470727 | Zbozi: 18110481

Popis produktu

Výtažek yuccy obsahuje mnohé enzymy, chlorofyl, ale především stearanové saponiny, což jsou chemické sloučeniny, jedny z velmi mnoha sekundámích metabolitů (organických látek vznikajících v těle organizmů) z přírodních zdrojů.

Užití

Účinky: yucca přispívá k normální činnosti střev a funkci trávicích enzymů, yucca příznivě působí na správnou funkci jater a močových cest.

Dávkování

1-2 tablety denně nalačno, zapít sklenicí vody.

Fakta

Yucca je stálezelená rostlina podobná palmě. Její výtažek obsahuje mnohé enzymy, chlorofyl, ale především stearanové saponiny, což jsou chemické sloučeniny, jedny z velmi mnoha sekundámích metabolitů (organických látek vznikajících v těle organizmů) z přírodních zdrojů.

Poznámka

Všechny přípravky mají statut doplňků stravy a jejich prodej a užívání jsou odsouhlaseny státními orgány. Osobám, jejichž zdravotní stav vyžaduje stálý odborný dohled, se doporučuje, aby se o užívání poradily se svým ošetřujícím lékařem.
Údaje o firmě www.medpharma.info

Příbalový léták