Barny´s ActiveAloe Forte—2x500 ml

Lékárenská Aloe vera - Když se věda spojí s přírodou. Není uměle zahušťovaná - vyrobeno ze 100% gelu. Pročištění organismu. Zažívání. Imunitní systém.

Cena vč. DPH
397 Kč
Dostupnost
skladem 6 ks

PDK: 621629903208 | Zbozi: 18102599

Popis produktu

Lékárenská Aloe vera - Když se věda spojí s přírodou. Není uměle zahušťovaná - vyrobeno ze 100% gelu. Pročištění organismu. Zažívání. Imunitní systém.

Účinné látky

Omatrix ACTIValoe© - extrakt z Aloe vera

Užití

Surovina ACTIValoe je nejvíce klinicky studovaná Aloe vera na světě. ACTIValoe obsahuje více než 200 biologicky aktivních látek, mezi které patří např.: polysacharidy, enzymy, vitaminy, minerály, aminokyseliny a další. Patentovaná technologie Amatrix zaručuje minimálně 10 % obsah polysacharidů (minimálně 3x silnější, než je obsah v běžně prodávaných produktech s Aloe vera) a garantuje tak nejvyšší biologickou hodnotu finální suroviny.
Tuto kvalitní ACTIValoe doporučujeme: - pro fyzickou pohodu; - k pročištění organismu; - pro fungující imunitní systém; - pro správnou funkci střevního traktu; - pro normální stav pokožky.
Přispívá k pročištění organizmu. Pomáhá při problémech se zažíváním. Pomáhá k vyprazdňování a pohybu střev. Podporuje udržení normálního imunitního systému.
Přispívá k fyzické pohodě.

Dávkování

Čerstvě připravený nápoj užívejte v jedné až dvou dávkách denně, ideálně na lačno.
Celková denní dávka by neměla překročit 50 ml. Maximální denní dávka pro děti do 12 let je 15 ml.

Návod k použití

1. Pro podporu imunitního systému a v rámci detoxikace nápoj připravíte smícháním 15 ml Barny's LÉKÁRENSKÁ aloe s cca 100 ml studené vody. 2. V případě zažívacích obtíží nápoj připravíte smícháním 25 ml LÉKÁRENSKÁ aloe s cca 100 ml studené vody.

Vedlejší příznaky

Nejsou známy.

Fakta

Výrobek není určen pro děti do 3 let, těhotné a kojící ženy.
Děti do 12 let užívají 1/3 maximální denní dávky. Dbejte na různorodou a vyváženou stravu a zdravý životní styl. Ukládejte mimo dosah dětí!
Uchovávejte v suchu při teplotě do 25" C. Nepoužívejte pokud je obal porušen. Minimální trvanlivost do konce data uvedeného na etiketě a krabici. Po otevření uchovejte v chladu a spotřebujte do 1 měsíce.
ACTIValoe je přírodní substance. Krystalizace roztoku nebo nažloutlé zabarvení není na závadu.

Složení

Čištěná voda, Amatrix© ACTIValoe, antioxidant (kyselina citronová), konzervanty (benzoan sodný, sorban draselný). Maximální denní dávka (50 ml) obsahuje 250 mg
Omatrix ACTIValoe (extrakt Aloe vera 200:1).
Údaje o firmě
Biopol GN s.r.o., Thámova 402/4, Praha 8 - Karlín, 18600 www.barnys.cz info($barnys.cz zelená linka:800 900 077

Příbalový léták