MedPharma Chitosan 500mg+vit.C+chrom—37 tablet

Chitosan je přírodní živočišná vláknina s vysokými vazebnými schopnostmi, která se získává ze schránek mořských korýšů. Chrom vázaný na organickou látku je pro organizmus jeho nejefektivněji využitelnou formou.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 8594045470390 | Zbozi: 18112954

Popis produktu

Chitosan je přírodní živočišná vláknina s vysokými vazebnými schopnostmi, která se získává ze schránek mořských korýšů. Chrom vázaný na organickou látku je pro organizmus jeho nejefektivněji využitelnou formou.

Užití

Účinky: chitosan vazbou tuků z potravy přispívá k normálnímu řízení kontroly váhy, chrom přispívá k normálnímu metabolizmu makroživin, vitamin C přispívá k normálnímu energetickému metabolizmu.

Dávkování

1 tableta 2x denně před jídlem.

Fakta

Určeno pro: dospělé. Chitosan je zcela přírodní produkt. Je derivován z polysacharidu chitinu. Chitin se nachází ve vnějším skeletu garmátů, krabů a dalších korýšů. Chitosan má jedinečnou schopnost přichytávat se k lipidům a tukům. Chitosan sám neobsahuje žádné kalorie, jelikož není stravitelný. Chitosan vychytá tuk v žaludku ještě před jeho zmetabolizováním. Chitosan polapí tuk a zabrání jeho vstřebaní v zažívacím traktu. Tuk se spojí s Chitosanem ve velkou masu, kterou organismus nemůže vstřebat. Tato masa je pak z těla vyloučena. Zneutralizováním tuku hned po jeho vstupu do žaludku se ušetří organismu další práce s tuky. Chitosanové vlákno na rozdíl od jiných vláken má pozitivní iontový náboj. Tento náboj umožňuje Chitosanu vázat negativně nabité tuky, lipidy a žlučové kyseliny.

Poznámka

Společnost MedPharma, spol. s r.o., se sídlem v Tetčicích, byla založena v roce 2000 panem ing. Janem Kejdou. Společnost se zabývá výrobou, balením, prodejem a distribucí vitamínů, minerálů, bylinných přípravků a potravinových doplňků všeobecně.
Hlavním cílem společnosti je dlouhodobý výhled v součinnosti s individuálním řešením požadavků každého zákazníka, v neustále se měnícím průmyslu s potravními doplňky výživy, držet krok s vývojem a hledat cesty, jak lépe sloužit potřebám výživy.
Údaje o firmě www.medpharma.info

Příbalový léták