Mediderm Krém—100 g

Zdravotnický prostředek

Mediderm krém je speciální emolient, vytvořený pro péči o nemocnou pokožku při lupénce, ekzému a atopické dermatitidě.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 3908473 | Zbozi: 18135106

Popis produktu

Mediderm krém je speciální emolient, vytvořený pro péči o nemocnou pokožku při lupénce, ekzému a atopické dermatitidě.

Užití

Mediderm© krém dlouhodobě hydratuje a promašťuje, vytváří ochrannou bariéru, která reguluje obsah vody iv nejhlubších vrstvách kůže. Dodává pokožce měkkost a pružnost, eliminuje nadměrné odlupování a praskání. Krém má zklidňující účinek při svědění a pálení, zmírňuje podráždění a také na dlouhou dobu chrání před vlivem dráždivých faktorů.

Dávkování

Způsob použití: naneste a jemně vklepejte do vyčištěné pokožky. V případě potřeby opakujte. Chcete-li zlepšit uklidňující účinek, uchovávejte v chladu. Krém používejte nejlépe bezprostředně po umytí přípravkem MedidermĎ koncentrát do koupele nebo
Mediderm© emulze do sprchy. Krém může zlepšit vstřebávání později použitých přípravků. Nepoužívejte v případě přecitlivělosti na některou ze složek výrobku.
Nepoužívejte po uplynutí data použitelnosti.

Příznaky

LUPENKA ,EKZEM, ATOPICKÁ DERMATITIDA

Prevence

Pravidelná péče pomáhá stabilizovat rozvoj kožních buněk a prodlužovat dobu remise změn. Nejlepších výsledků lze dosáhnout při komplexní péči s jinými výrobky řady
Mediderm©, jako Mediderm© koncentrát do koupele, Mediderm© emulze do sprchy a
Mediderm© šampon.

Fakta

Mediderm© krém nezpůsobuje pocit mastnoty, díky tomu neznečišťuje oděvy a povlečení. Neobsahuje SLS, parfémy a barviva. Díky minimalizovanému množství složek jej lze používat od prvního měsíce života.

Složení

Cetomacrogol 1000, Phenoxyethanol.

Příbalový léták