Magnetrans 375mg ultra Promo2021—80+20 tobolek

Magnetrans ultra 375mg je doplněk stravy pro zajištění přisunu hořčíku v období jeho zvýšené potřeby. Hořčík přispívá ke snížení míry únavy a vyčerpání, k normální činnosti nervové soustavy a svalů. Jedna tobolka denně pokryje denní potřebu hořčíku.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 4624822 | Zbozi: 18145595

Popis produktu

Magnetrans ultra 375mg je doplněk stravy pro zajištění přísunu hořčíku v období jeho zvýšené potřeby. Hořčík přispívá ke snížení míry únavy a vyčerpání, k normální činnosti nervové soustavy a svalů. Jedna tobolka denně pokryje denní potřebu hořčíku.

Užití

Hořčík pro svaly, nervy, elektrolytickou rovnováhu a energetický metabolismus.
Hořčík přispívá ke správnému fungování svalstva a nervového systému stejně tak jako k normálním psychickým funkcím. Navíc hořčík pomáhá snižovat únavu a vyčerpání.
Hořčík je také důležitý pro normální funkci energetického metabolismu a k elektrolytické rovnováze. Kromě toho hořčík přispívá k udržení normálních/zdravých kostí.
Abychom zůstali zdraví a silní, adekvátní doplňování minerálů je užitečné v každé fázi našeho života. Naše tělo nedokáže hořčík vytvářet samo. Z tohoto důvodu přijímáme hořčík potravou. Zásadní je vyvážená a pestrá strava.
Magnetrans 375 mg ultra je bohatý na hořčík a proto může být prospěšný pro vyváženou hladinu hořčíku.
Hořčík - přispívá k normálnímu fungování svalů a nervového systému - přispívá k normálnímu energetickému metabolismu a přispívá ke snížení únavy a vyčerpání - přispívá k elektrolytické rovnováze - přispívá k udržení normálního stavu kostí
Magnetrans 375 mg ultra je doplněk stravy obsahující hořčík.
Každá tobolka obsahuje 375 mg hořčíku. To odpovídá 100% referenční hodnoty příjmu“ hořčíku (* v souladu s nařízením EU č.1169/2011).

Dávkování

Doporučená dávka pro dospělé a dospívající od 12 let: Vezměte si jednu tobolku jednou denně s odpovídajícím množstvím tekutiny (tj. sklenice vody).
Nepřekračujte doporučenou denní dávku.

Kontraindikace

Užívání Magnetrans 375 mg ULTRA v kombinaci s laxativy nebo léky na pálení žáhy/reflux kyseliny obsahujícími hořčík není doporučeno.
Pokud trpíte poruchou funkce ledvin, předem konzultujte užívání tohoto doplňku stravy se svým lékařem.

Vedlejší příznaky

Nadměrné užívání hořčíku může mít laxativní účinky.

Fakta

Minerál hořčík (magnézium) - nepostradatelný multitalent!
Hořčík je minerál, který je nezbytný pro mnoho procesů v našem těle a život bez něj by byl nemyslitelný. Více než 300 různých metabolických procesů v našem těle vyžaduje hořčík - jedná se hlavně o procesy, které pro nás vyrábějí energii, nebo ji spotřebovávají.
Hořčík přispívá ke správnému fungování svalstva včetně srdečního svalu. Tento minerál také přispívá k normálnímu fungování energetického metabolismu, k normální stavbě kostí a zubů, normálnímu dělení buněk, syntéze proteinů a k elektrolytické rovnováze.
Hořčík také příznivě působí na lidský nervový systém. Vyvážený příjem hořčíku je tudíž důležitým předpokladem pro naše zdraví a naši výkonnost.
Protože si tělo nedokáže vyrobit hořčík samo, je nezbytné zajistit jeho adekvátní přísun potravou. Doporučená denní dávka hořčíku je 300 - 400 mg/ den.
K dobrým zdrojům hořčíku patří celozrnné výrobky, mlékárenské výrobky a spousta druhů zeleniny.
Nevyvážená strava (příliš tuků a bílkovin, příliš alkoholu, málo výrobků z obilovin) nebo fyzická námaha brání adekvátnímu přísunu tohoto nezbytného minerálu.
Hořčík na nervy, energetický metabolismus a svaly:
Hořčík přispívá k normálnímu fungování nervového systému a tak může přispívat k redukci únavy a vyčerpání. Při fyzické námaze je také zapotřebí hořčík. Zejména sportovci by si měli zajistit odpovídající příjem hořčíku - za prvé proto, že intenzivní svalová aktivita vyžaduje více hořčíku, za druhé proto, že pocením dochází ke zvýšeným ztrátám hořčíku. Potřeba hořčíku se také zvyšuje po pobytu v sauně.
Odpovídající přísun hořčíku je důležitý ve všech obdobích života, abychom zůstali zdraví a fit.
Dospivající mohou také trpět nedostatečným příjmem hořčíku, stejně tak starší lidé, kteří by si měli zajistit dostatečný přísun hořčíku, jelikož snížená chuť k jídlu, která se v tomto věku často vyskytuje, může vést k jeho nedostatečnému příjmu.

Poznámka

Doplňky stravy nejsou náhražkou vyvážené a pestré stravy a zdravého životního stylu.

Příbalový léták