Magnesium B6 + Rhodiola—30 tablet

Produkt je určen pro osoby, které jsou vystaveny zvýšené psychické a fyzické zátěži. Obsahuje unikátní kombinaci přírodního hořčíku z moře (pro jeho dobrou vstřebatelnost), vitamínu B6 (pyridoxinu) a extraktu rozchodnice růžové (Rhodiola rosea).

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 3931277 | Zbozi: 18147131

Popis produktu

Produkt je určen pro osoby, které jsou vystaveny zvýšené psychické a fyzické zátěži.
Obsahuje unikátní kombinaci přírodního hořčíku z moře (pro jeho dobrou vstřebatelnost), vitamínu B6 (pyridoxinu) a extraktu rozchodnice růžové (Rhodiola rosea).

Užití

Hořčík přispívá ke snížení míry únavy a vyčerpání.
Vitamín B6 podporuje duševní činnost a extrakt rozchodnice růžové podporuje nejen kognitivní funkce a psychickou výkonnost, ale stimuluje také fyzický výkon a celkovou kondici organismu.

Dávkování

1 tableta ráno.
Tablety se polykají celé a zapijí se sklenicí vody.

Fakta

Doporučené dávkování se nesmí překračovat.
Není určeno pro děti, těhotné a kojící ženy.
Ukládat mimo dosah dětí.
Není určeno jako náhrada pestré, vyvážené stravy a zdravého životního stylu.
Užíváte-li jakékoliv léky nebo doplňky stravy, poraďte se o vhodnosti užívání tohoto doplňku stravy se svým lékařem.

Složení

Plnidlo mikrokrystalická celulóza, hydroxid hořečnatý Aguamin Mg, rozchodnice růžová (Rhodiola rosea, extrakt z kořene), plnidlo hydroxypropylmethylcelulóza, stabilizátor sodná sůl kroskarmelózy, protispékavá látka stearan hořečnatý, pyridoxin hydrochlorid, protispékavá látka koloidní oxid křemičitý, stabilizátor polyvinylpyrrolidon, potah tablety: leštící látka polyvinylalkohol, zvlhčující látka polyethylen glykol/ makrogol, protispékavá látka talek, emulgátor polysorbát.

Příbalový léták