Kojenecká váha Rossmax WE300

Zdravotnický prostředek

Kojenecká a dětská váha pro děti do hmotnosti 20 kg. Funkce TARE (nulování), funkce HOLD (stabilizace pro zvážení neklidných dětí). Ergonomický tvar usnadňuje vážení.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 3099745 | Zbozi: 18109928

Popis produktu

Kojenecká a dětská váha pro děti do hmotnosti 20 kg. Funkce TARE (nulování), funkce
HOLD (stabilizace pro zvážení neklidných dětí). Ergonomický tvar usnadňuje vážení.

Užití

Kojenecká a dětská váha Rossmax WE300 je určena předevší do domácností. Měřící rozsah je v rozmezí od 100 g do 20 kg, proto vyhovuje pro děti od narození do cca 5 let věku. Váha se zapne hlavním ovládacím tlačítkem 0/I, jakmile na displeji naskočí hodnota "0000", tak je váha připravena k vážení. Po položení dítěte se zobrazí hmotnost dítěte. Váha je vybavena také funkcí HOLD pro vážení neklidných dětí. Tato funkce je aktivní pro každé běžné měření. V případě zvlášť neklidného dítěte je možné zvolit tuto funkci i ručně, měření poté trvá cca 20 sekund. Funkce TARE slouží pro nulování váhy v případě použití podkladových plen, osušek apod.

Dávkování

Vážení dítěte provádějte dle potřeby, je vhodné sledovat změny hmotnosti v pravidelných intervalech.

Kontraindikace

Použití přístroje je zcela bezpečné a nemá žádné kontraindikace. Při použití je nutná přítomnost a dohled dospělé osoby.

Vedlejší příznaky

Použití přístroje je zcela bezpečné a nemá žádné vedlejší účinky.

Fakta

Při použití postavte váhu vždy na rovnou a pevnou plochu. Při vážení dbejte na bezpečnost dítěte. Pro porovnávání hodnot doporučujeme provádět vážení v pravidelných intervalech ve stejnou denní dobu za stejné situace (např. v týdenním intervalu vždy večer po vykoupání před posledním nakrmením apod.) Váha obsahuje citlivé elektronické součástky, proto zabraňte nárazům, pádům apod.

Složení

Balení obsahuje váhu, baterii, návod k obsluze.
Údaje o firmě
Společnost Rossmax, přední výrobce na světovém trhu péče o zdraví, vyvíjí a dodává prvotřídní diagnostické produkty. Všechny produkty společnosti Rossmax nesou certifikát
CE a jsou přísně testovány a klinicky ověřovány dříve, než se dostanou k zákazníkům.
Společnost disponuje jediným plně integrovaným výrobním závodem, proto se může pyšnit výrobními kapacitami světové třídy a komplexní procesní kontrolou.

Příbalový léták