Kiwu Wuki Maca peruánská 6:1—120 tobolek

Působí při impotenci mužů, frigiditě žen a neplodnosti. Stimuluje jak mozková centra, tak reprodukční orgány, normalizuje hormonální hladinu. Zvyšuje libido a výrazně podporuje erekci.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 3500957 | Zbozi: 18132858

Popis produktu

Působí při impotenci mužů, frigiditě žen a neplodnosti. Stimuluje jak mozková centra, tak reprodukční orgány, normalizuje hormonální hladinu. Zvyšuje libido a výrazně podporuje erekci.

Užití

MACA peruánská STRONG - kapsle - v koncentrací 6:1 znamená, že jde o 6x koncentrovanější extrakt MACA než je běžný prášek. To znamená vyšší koncentraci účinných látek a silnější účinek.
Vědecké výzkumy potvrzují její výrazný účinek na zlepšení fyzické a psychické výkonnosti a především má významný vliv na reprodukční zdraví. Pomáhá při sexuální impotenci mužů, frigiditě žen a neplodnosti. Pro své účinky je nazývána "Peruánskou
Viagrou".
Působí při impotenci mužů, frigiditě žen a neplodnosti.
Stimuluje jak mozková centra, tak reprodukční orgány prostřednictvím normalizace hormonální hladiny. Napomáhá řešit krizi středního věku a manažerský syndrom v sexuální oblasti. Zvyšuje libido a výrazně podporuje erekci.
Působí jako afrodiziakum, zvyšuje libido mužů i žen.
Posiluje imunitní systém, tělesnou vitalitu a omlazuje organismus.
Zlepšuje mužskou potenci - po třech měsících užívání Macy bylo prokázáno zlepšení spermiogramu, (vyšší mobilita a množství spermií v ejakulátu, zvyšuje počet a pohyblivost spermií), zvyšuje hladinu testosteronu - mužského pohlavního hormonu.
Pomáhá léčit některé formy neplodnosti u žen, pomáhá k hormonální rovnováze u žen.
Pomáhá při menstruačních bolestech, nepravidelné menstruaci.
Pomáhá překonávat nepříjemné syndromy při menopauze, snižuje návaly horka.
Přísun energie, zvyšuje vytrvalost a výkon.
Příznivě ovlivňuje akné a osteoporózu.
Pomáhá řešit problémy způsobené hormonální nerovnováhou.
Podporuje nárůst svalové hmoty, nárůst fyzické a psychické výkonnosti.
Zlepšuje imunitu.
Maca je pro své vlastnosti nazývaná přírodní Viagra a také přírodní formou hormonu
DHEA.

Dávkování

4 kapsle denně, užívejte s jídlem.

Fakta

Maca je rostlina, která roste jen v chráněné oblasti ve vysokých horách Peru. Maca je přirozený hormonální regulátor pro muže a ženy. Maca je doporučována při řešení problémů spojených s plodností, sterilitou, sexuálními poruchami. MACA stimuluje jak mozková centra, tak i reprodukční orgány prostřednictvím normalizace hormonální hladiny. Zvyšuje libido a výrazně podporuje erekci, dodává energii. Pro své účinky je nazývána "Peruánskou viagrou"“. Nejedná se však o tonikum, které navozuje okamžité sexuální reakce, naopak působení je mnohem lepší, přirozenější a trvá dlouhodobě.
Nejlepší výsledky působení Macy jsou zaznamenány při dlouhodobém užívání.

Složení

100% prášek Maca horská (Lepidium Meyenii) v koncentraci 2: 1.
Údaje o firmě
KIWU WUKI - Fertility products jsou vyvíjeny ve spolupráci se špičkovými odborníky pro danou oblast a jsou vyráběny v certifikovaných laboratořích při dodržování nejvyšších standardů. Všechny ingredience prošly důkladnou kontrolou s důrazem na jejich kvalitu a původ www.kiwuwuki.com www.iFertility.cz

Příbalový léták