Kitl Meducínka—500 ml

Medicinální sirup pro období chřipek a nachlazení. Obsažené složky podporují přirozenou obranyschopnost organizmu. Vyrobeno z propolisu, bylinek, vitamínu C a jablečné šťávy. Neobsahuje alkohol.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 8595251000449 | Zbozi: 18124937

Popis produktu

Medicinální sirup pro období chřipek a nachlazení. Obsažené složky podporují přirozenou obranyschopnost organizmu. Vyrobeno z propolisu, bylinek, vitamínu C a jablečné šťávy.
Neobsahuje alkohol.

Účinné látky

Propolis třapatka, rakytník, šípek, barbados. třešeň
Vitamin C

Užití

Užívá se v období chřipek a nachlazení. Jednotlivé složky podporují přirozenou obranyschopnost organizmu.

Dávkování

Doporučená dávka je dvakrát denně 40 ml ráno a večer před jídlem. Děti od 6 let 1/4 dávky, děti od 12 let 1/2 dávky. Lze ředit vlažným čajem nebo vodou v poměru 1:7

Příznaky

Chřipka, nachlazení

Kontraindikace

Není určeno dětem do 6 let, osobám citlivým na včelí produkty, těhotným a kojícím ženám a osobám se systémovým či jiným autoimunitním onemocněním. Sledujte reakci organizmu na přípravek a v případě jakýchkoliv obtíží jej přestaňte podávat. Neužívejte dlouhodobě. Nekombinujte s alkoholem.

Fakta

Uchovávejte mimo dosah dětí. Nepřekračujte doporučenou dávku. Užíváte-li léky nebo jste nemocní, poraďte se s lékařem. Nemůže být užíváno jako náhrada pestré stravy.

Složení

množství v suchém stavu: 450mg rakytník řešetlákový, 250mg třapatka nachová, 400mg růže šípková - plod, 500mg barbadoská třešeň), vitamin C 250mg (313% DDD"), propolis 2bmg, aroma, konzervant: sorbát draselný, antioxidant: oxid siřičitý (*DDD = doporučená denní dávka)
Údaje o firmě
Kitl s.r.o. je výrobce medicinálních nápojů z Jablonce n.N. Navazuje na tradici tajemného doktora Kittela (1704-1783), pověstného lékaře z pomezí Jizerských hor a Krkonoš

Příbalový léták