Kawar Černé bahno z Mrtvého moře—700 g

Medicinální bahno s obsahem blahodárně působících minerálů z mrtvého moře, výrazně zlepšuje kvalitu a zdraví pokožky.

Cena vč. DPH
218 Kč
Dostupnost
skladem 7 ks

PDK: 3217669 | Zbozi: 18134258

Popis produktu

Medicinální bahno s obsahem blahodárně působících minerálů z mrtvého moře, výrazně zlepšuje kvalitu a zdraví pokožky.

Účinné látky

Směs minerálů z mrtvého moře

Užití

KAWAR Černé bahno z Mrtvého moře obsahuje hořčík, draslík, bromidy a další důležité minerály a stopové prvky, které působí blahodárně na kůži a celé tělo. Zvýšená cirkulace krve podporuje buňkový metabolismus, regeneruje a hydratuje obzvlášť suchou a šupinatou kůži. Prokrvení v hlubších vrstvách kůže urychluje „průtok v lymfatických

Dávkování

Stlačením promíchejte. 1x týdně naneste lokálně anebo na celé tělo a nechte působit 5 - 15 minut tak, aby nedošlo k nadměrnému podráždění kůže. Následně opláchněte teplou vodou bez použití mýdla. Po relaxaci aplikujte KAWAR krém anebo tělové mléko. Při nadměrně citlivé pokožce nejdříve vyzkoušejte bahno na zápěstí.
Jen na vnější použití.
Pozor, barvené vlasy může odbarvit!

Fakta

Z nejhlubších míst světa, z Mrtvého moře za Vámi přichází produkty kosmetiky KAWAR, které jsou vyráběny v Jordánsku s důrazem na vysokou kvalitu rafinace a čistotu.
Kosmetika KAWAR obsahuje výhradně přírodní komponenty, jedná se o velmi přirozený komplex minerálů a dalších prvků. Originální složení kosmetiky KAWAR příznivě ovlivní
Vaše zdraví a krásu. MRTVÉ MOŘE je unikátní místo na naší Zemi, které se nachází na hranicích Jordánska a Izraele. Jedná se o slané bezodtokové jezero, které vzniklo asi před 3 miliony let na rozsedlině po velkém vrásnění zemské kůry. Mrtvé moře je nejníže položená vodní plocha na zeměkouli, leží 400 m pod úrovní ostatních moří. Je také nejslanějším mořem na světě: je až 10x slanější než jiná moře a oceány. Mrtvé moře je hlavně zásobováno řekou Jordán a několika dalšími horskými sladkovodními prameny, které mají vysoký obsah minerálů. Suché pouštní klima má za následek neustálé odpařování vody a zkoncentrovávání solí a minerálů. V některých místech na pobřeží vytvořila mořská voda nánosy bahna, které má blahodárné účinky na lidský organismus.
Černé mořské bahno je velmi zvláštním produktem s velkým množstvím jódu, bromu, síry, hořčíku a dalších minerálů ve směsi s ústrojnými látkami. Celá tato směs velmi pozitivně působí jako celek ma kožní nemoci, artritidu a revma, oběhový a nervový systém.
Vysoká kvalita kosmetiky KAWAR, intenzivní vývoj a velmi dobrá cenová úroveň způsobily, že tyto přípravky se se stále větší oblibou nakupují v Evropě, kde je velký výskyt kožních alergií a ekzematických nemocí.

Složení

Agua, Silica, Kaolin, Calcium Chloride, Magnesium Chloride, Sodium Chloride, Potassium
Chloride, Sodium Sulfate, Calcium Sulfate, Magnesium Bromide, Alumina.

Příbalový léták