JML Magnesium 375mg + vitamin B6—90+30 tablet

Přípravek pro doplňování hořčíku do těla. Hořčík ve formě chelátu - bisglycinátu hořečnatého se vyznačuje snadnou vstřebatelností a velmi dobrou snášenlivostí. Poskytuje tělu i aminokyselinu glycin. Obě aktivní látky jsou z tablety uvolňovány postupně.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 3979631 | Zbozi: 18146557

Popis produktu

Přípravek pro doplňování hořčíku do těla. Hořčík ve formě chelátu - bisglycinátu hořečnatého se vyznačuje snadnou vstřebatelností a velmi dobrou snášenlivostí.
Poskytuje tělu i aminokyselinu glycin. Obě aktivní látky jsou z tablety uvolňovány postupně.

Účinné látky

Bisglycinát hořečnatý
Vitamín B6

Užití

Hořčík podporuje činnost nervové soustavy i psychiku. Přispívá k normálnímu energetickému metabolismu a ke snížení únavy a vyčerpání. Pomáhá udržovat práci svalů a normální stav kostí a zubů, příznivě působí na tvorbu bílkovin.
Vitamín B6 se podílí na regulaci hormonální aktivity, podporuje energetický metabolismus, tvorbu červených krvinek a normální funkci imunitního systému.

Dávkování

2-3 tablety za den.

Příznaky

Setrvalá únava a vyčerpání, psychická únava, nervová labilita, oslabená funkce imunitního systému, narušená hormonální aktivita, zhoršený stav kostí a zubů.

Kontraindikace

Případná přecitlivělost na některou složku přípravku.

Složení

Bisglycinát hořečnatý, plnidla: mikrokrystalická celulóza, maltodextrin, pyridoxin-hydrochlorid. © Potahovací © směs: © hydroxypropylmethylcelulóza, © šelak, ethylcelulóza.
Obsah v denní dávce 3 tablety: hořčík 375 mg, vitamín B6 6,9 mg.
Údaje o firmě
JML Fitness Line je tradiční český výrobce vitamínů, minerálů a doplňků stravy. Za více než 20 let jsme získali tisíce spokojených zákazníků, jsme držitelé mnoha certifikátů a ocenění.
Snažíme se, aby naše výrobky byly nejen vysoce kvalitními, ale především účinnými doplňky stravy za přijatelnou cenu.

Příbalový léták