Jamieson Relax a spánek—60 tobolek

Bylinný přípravek s extraktem valeriány lékařské, šanty kočičí, chmelu obyčejného a mučenky pleťové pomáhá navodit spánek.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 3089076 | Zbozi: 18122587

Popis produktu

Bylinný přípravek s extraktem valeriány lékařské, šanty kočičí, chmelu obyčejného a mučenky pleťové pomáhá navodit spánek.

Účinné látky

Valeriána lékařská
Santa kočičí
Chmel obyčejný Mučenka pleťová

Užití

Bylinný přípravek s extraktem valeriány lékařské, která udržuje přirozený spánek, šanty kočičí, která pomáhá tělu překonat stres a námahu, chmelu obyčejného s upokojujícím účinkem a mučenky pleťové, která pomáhá navodit spánek.

Dávkování

Dospělí: 1 kapsle denně před spaním.

Fakta

Není určeno pro děti, těhotné a kojící ženy.
Pokud trpíte depresí, pokud nespavost přetrvává déle než 3 týdny, konzultujte užívání s lékařem.
Neužívejte v průběhu řízení motorového vozidla a aktivit vyžadujících pozornost a soustředění.
V průběhu užívání doplňku nekonzumujte alkoholické nápoje či jiné doplňky se sedativním účinkem.
Neužívejte při alergii na jakoukoliv složku.
Skladujte při teplotě 15 — 25 “C, mimo dosah malých dětí.
Nepřekračujte doporučené denní dávkování.
Doplněk stravy není určen k používání jako náhrada pestré stravy a nenahrazuje význam různorodé a vyvážené stravy a zdravého životního stylu.

Poznámka

Firma Jamieson Laboratories věří, že jen získávání surovin z čistých a ověřených přírodních zdrojů, je ta správná volba pro zachování kvality přírodních vitamínů a doplňků stravy. Krédem firmy je, co je dobré pro vás, mělo by být dobré pro celou planetu. Každý z oblíbených produktů firmy Jamieson se vyrábí z čistých kvalitních přírodních surovin od celosvětové sítě dodavatelů. Maximální aktivita a biologická dostupnost účinných látek zabezpečuje 360 patentovaných výrobních postupů a testů kvality.
Jamieson je zárukou kvality, čistoty a účinnosti. Již od roku 1922 společnost Jamieson
Laboratories získává uznání za inovaci a kvalitu vyráběných přírodních vitamínů a doplňků stravy. Díky použití vysoce kvalitních technologií a kontrolních testů kvality, v nejefektivnější výrobu přírodních doplňků stravy.

Složení

Nosič (celulóza), želírující látka (želatina), protispékavá látka (dihydrogenfosforečnan vápenatý), Valeriána lékařská extrakt, Santa kočičí extrakt, Chmel obyčejný extrakt,
Mučenka pleťová, leštící látka (rostlinný stearan hořečnatý, oxid křemičitý).

Příbalový léták