Imunoglukan P4H 250ml + Imunoglukan P4H —250 ml + 10 kapslí navíc

Doplněk stravy, obsahuje Imunoglukan® a vitamin C, který přispívá k normální funkci imunitního systému. Akční balení 250ml + 10 kapslí navíc.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 3777464 | Zbozi: 18129938

Popis produktu

Doplněk stravy, obsahuje Imunoglukan© a vitamin C, který přispívá k normální funkci imunitního systému. Akční balení 250ml + 10 kapslí navíc.

Užití

Imunoglukan P4H© je doplněk stravy pro dlouhodobé užívání. Obsahuje Imunoglukan© ve vhodné kombinaci s vitaminem C, který přispívá k normální funkci imunitního systému.

Dávkování

Tekutá forma: Doporučuje se užívat 1 ml na 5 kg tělesné hmotnosti 1x denně, a to dlouhodobě (minimálně 2-3 měsíce). Zvýšenou dávku (2 ml/5 kg) je třeba užívat 1x denně 3-7 dnů při zvýšených nárocích na organismus. Přípravek se užívá nejlépe večer před spaním anebo ráno nalačno. Před každým užitím je nutné lahvičku důkladně a energicky protřepat.
Kapsle: Doporučuje se užívat 1 až 3 kapsle 1x denně, a to dlouhodobě (minimálně 2-3 měsíce). Kapsle se polyká vcelku a zapíjí se dostatečným množstvím vody, nejlépe večer pred spaním anebo ráno nalačno. V případě potřeby je možné obsah kapsle vysypat na lžičku a pak užít.

Kontraindikace

Přípravek nesmí užívat osoby s transplantovanými orgány, užívající imunosupresiva jen po doporučení lékaře.

Fakta

Doporučené dávkování nesmí být překročeno. Přípravek nesmí užívat osoby s transplantovanými orgány, užívající imunosupresiva jen po doporučení lékaře. Doplňky stravy nejsou určeny k užívání jako náhrada pestré a vyvážené stravy, jsou vhodné pro dospělé a děti od 3 let.
Uchovávejte mimo dosah malých dětí. Chraňte před vlhkem, mrazem a přímým slunečním světlem. Skladujte v suchu při teplotě od 5-25"C. Lahvičku po otevření a každém použití ihned dobře uzavřete a uchovávejte v chladničce od 2-8"C. Spotřebujte do 3 měsíců od otevření.

Složení

1 ml obsahuje: Imunoglukan© 10 mg (RVH* neurčena), vitamin C 10 mg (12,5% RVH") — v době expirace min. 8 mg (10% RVH“). Složení: voda, fruktóza, Imunoglukan©,
L-askorbová kyselina (vitamin C), kyselina citronová (regulátor kyselosti), sorban draselný (konzervační látka). 1 kapsle obsahuje: Imunoglukan© 100 mg (RVH* neurčena), vitamin C 100 mg (125%
RVH"). Složení: L-askorbát vápenatý (vitamin C), Imunoglukan©, stearan hořečnatý (protispékavá látka), kyselina benzoová (konzervační látka).
RVH"- referenční výživová hodnota

Příbalový léták